Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Family Business Happening 2024
Voka Netwerking

Family Business Happening 2024

Familiebedrijven

Elk jaar organiseren we het netwerkevenement Family Business Happening, waar Mechelse en Kempische familiebedrijven samenkomen om uitgedaagd te worden en geïnspireerd te raken voor de toekomst. Dit jaar gaan we dieper in op de uitdagingen rond leiderschap en de volgende generatie. Hoe kunnen de opvolgers zich voorbereiden op deze leidinggevende rol?

Programma

18.00 - 18.30 u.Ontvangst
18.30 - 19.00 u.Welkomstwoord Eric & Waud Baumers
19.00 - 19.25 u.Keynote Jo Goossens – SDM Corporate Finance Group
19.30 - 19.55 u.Keynote Florence Verschueren - Baken
20.00 u.Start netwerkdiner
22.00 u.Vermoedelijk einde

Gastheer De Mobiliteitsmakelaar

De Mobiliteitsmakelaar is de mobiliteitspartner in de Antwerpse Kempen, en biedt een mobiliteitsaanbod op maat van de klant van vandaag en morgen. Naast een aantal automobielconcessies, biedt De Mobiliteitsmakelaar via Hello Vélo ook elektrische fietsen aan. 

Eric Baumers staat aan het hoofd van De Mobiliteitsmakelaar, met 220 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in de Kempen. Zijn carrière startte in de bankwereld, om 4 jaar later over te stappen naar het familiebedrijf. Als 3e generatie was het niet evident om plots het roer over te nemen. Maar Eric heeft het bedrijf naar de toekomst geloodst, met een nieuwe vennoot en een uitgekiende groeistrategie.

Sinds 2 jaar is zoon Waud mee actief, en wordt hij verder begeleid om een leidende rol op te nemen. 
Eric & Waud blikken graag terug op hoe zij leiderschap in het familiebedrijf hebben ervaren. Maar ook hoe zij zich grondig voorbereiden op de toekomst!
 

Gastheer Family Business Happening: De Mobiliteitsmakelaar

Jo Goossens - SDM Corporate Finance Group

Als ondernemer werkt u hard, dag in dag uit. Het is onze missie om u bovenop dat harde werken ook slim te laten werken. Onze Smart Deal biedt de kans om uw vermogen te balanceren en om sleutelmedewerkers en opvolgers nauwer te betrekken. Het betrekken van sleutelfiguren en opvolgers zet samen met de knowhow van investeerders een hefboom op de waardecreatie van uw bedrijf. U transformeert van een risicovolle ondernemer met alle vermogen in één aandeel naar een Smart Deal-ondernemer die het risico en de opbrengsten spreidt. Samen definiëren we een duidelijke doelstelling. U weet wat u mag verwachten tot en met contractueel en juridisch advies. Er wordt slechts aangerekend, enkel als wij de vooropgestelde doelstelling behalen.

Jo Goossens - SDM Corporate Finance Group

Florence Verschueren - Baken

Florence Verschueren vormt met haar bedrijf Baken de brug tussen generaties, familieleden, hun zakelijke en emotionele uitdagingen. Ze wil bijdragen tot gezonde, gelukkige en veerkrachtige ondernemersfamilies. Ze doet dit op een holistische manier door naar de persoon, de familie en het bedrijf te kijken. Ze is een houvast en vertrouwenspersoon voor de familie.  

Het familiale ondernemersdna werd haar vanuit de wieg meegegeven en nadien specialiseerde ze haar hier verder in. Ze is gecertificeerd familiebedrijvenadviseur, volgde verschillende leiderschapstrainingen en het postgraduaat inspirerend coachen. Florence adviseerde al meer dan 100 familiebedrijven. Ze richtte de werking voor familiebedrijven bij Voka – Kvkaw op en leidde een HR kantoor met veel expertise op vlak van externe ceo’s en assessments bij opvolgers. 

Florence Verschueren - Baken

Herbeleef de Family Business Happening 2023

Filip Vandeweyer

Coördinator Ondernemerschap

Full bio of Filip Vandeweyer

Adres

Park Motors (Autobedrijf Deckx)
Steenweg op Gierle 383
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

Gratis en enkel voor familiebedrijven.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.