Skip to main content
  • Plato Ondernemers - Algemeen Management

Plato Ondernemers - Algemeen Management

Wilt u nog groeien, zoekt u een klankbord en wilt u bijleren? Dan bent u bij Plato Algemeen Management – KMO op de juiste plaats. Deze Plato-groep is namelijk een netwerk voor ondernemers die al enkele jaren aan de slag zijn en honger hebben naar meer.

Als bedrijfsleider van een kmo is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Ondernemers richt zich tot zaakvoerders die zich willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Het traject behandelt diverse thema's rond ondernemerschap, die grotendeels bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega-ondernemers, zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Algemeen management kmo (10-150 werknemers) 

Deze Plato-groep is een netwerk voor ondernemers die honger hebben naar meer. Wilt u nog groeien, zoekt u een klankbord en wilt u bijleren? Dan bent u bij Plato algemeen management op de juiste plaats. De onderwerpen die aangekaart zullen worden gedurende het jaar, zijn diegene die jullie binnen jullie groep zelf aanbrengen aan het begin van het traject.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

Strategie/missie/visie - aanwerven van personeel - balansanalyse - intern of extern kapitaal - marketing - verloning - onderhandelingstechnieken - motiveren van uw medewerkers - communicatiebeleid - kpi's - ...

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.