Skip to main content
  • Lezing prof. Michael Porter: "Why every organization needs an augmented reality strategy"

Lezing prof. Michael Porter: "Why every organization needs an augmented reality strategy"

  • 11/07/2018

Op maandag 8 oktober reikt de KU Leuven op Campus Kulak Kortrijk een eredoctoraat uit aan Michael Porter, Amerikaanse professor aan de Harvard Business School en expert op het gebied van strategisch management. Op diezelfde dag wist Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen de topeconoom te strikken voor een lezing en diner.

Wie is Michael Porter?

De Amerikaan Michael Porter is al decennia dé referentie op het vlak van bedrijfseconomie en strategisch management. Het verbaast dan ook niet dat Porter de meest geciteerde professor/auteur is in zijn domein. Daarnaast staat hij steevast in de top 10 van ’s werelds meest invloedrijke management thinkers.

Bedrijfsstrategie en ondernemerschap

Het Five Forces Model, dat Porter in 1979/1980 publiceerde, is nog altijd een relevante leidraad bij de ontwikkeling van bedrijfsstrategie en ondernemerschap. Met zijn onderzoek naar duurzame economische ontwikkeling beïnvloedt hij het beleid van nationale en regionale besturen over de hele wereld. In 2006 en 2011 zette hij, samen met Mark Kramer, opnieuw de toon met hun ideeën rond Shared Value. Ook voor de organisatie van de gezondheidszorg vormen zijn ideeën rond een ‘value-based health care delivery system’ een belangrijke bron van inspiratie.

Michael Porter

Inschrijven

De lezing vindt plaats op 8 oktober om 17.30 uur en is exclusief voorbehouden voor Voka-leden. Geïnteresseerden die niet behoren tot het Voka-netwerk kunnen contact opnemen met Evelien Bogaert.

Tafel voor 8 personen met first row seats bij prof. Michael Porter.*

  • Voka-leden: 4.000 euro (excl. btw). 

Inschrijven kan via deze link

Individuele zitplaatsen inclusief walking dinner.**

  • Voka-leden: 300 euro (excl. btw).

Inschrijven kan via deze link

Meer info

Evelien Bogaert helpt u graag verder bij vragen omtrent de lezing of over uw inschrijving.

Dit traject komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de sessie. Erkenningsnummer: DV.O104126.

Kmo-portefeuille

* Inclusief seated dinner met 3-gangenmenu en aangepaste wijnen 
** Inclusief walking dinner met aangepaste wijnen

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw Remant