Skip to main content
  • Home
  • Voorjaarslunch 2019 met Lieve Mostrey
Welke toekomst voor Brussel als financieel centrum?

Voorjaarslunch 2019 met Lieve Mostrey

Voorjaarslunch

Na de brexit: welke toekomst voor Brussel als financieel centrum? Verneem er meer over van een topspeler in de financiële wereld, Lieve Mostrey, CEO van Euroclear. 

Het wordt bang afwachten hoe de brexit gaat verlopen.  Onze bedrijven gaan moeilijke tijden tegemoet in hun handel met het Verenigd Koninkrijk. Maar er dienen zich ook opportuniteiten aan. Zo kan Brussel zijn positie als financieel centrum versterken. Vele bedrijven uit de financiële sector gevestigd in Londen willen een deel van hun activiteiten verschuiven naar landen van de EU. Ze willen zich zo van de verdere toegang tot de Europese eenheidsmarkt verzekeren. Brussel heeft al enkele van hen weten aan te trekken. Volgen er nog meer? Hoe kunnen we daarin succesvol zijn? Hoe kan Brussel zich meer op de kaart zetten als financieel centrum?
 
Verneem er meer over van een topspeler in de financiële wereld, Lieve Mostrey, CEO van Euroclear. Die in Brussel gevestigde financiële dienstverlener is Europees leider in de afwikkeling van effectentransacties tussen banken. Het bedrijf telt een 4.000 werknemers, waarvan de helft in Brussel. De zetel van de Euroclear-holding verhuisde vorig jaar van Londen naar Brussel. Lieve Mostrey maakte deel uit van de high level-groep die Brussel als financieel centrum moet promoten. Maak kennis met een financiële topspeler, de toekomst van Euroclear in Brussel en van Brussel als financieel centrum.
 

Programma

12.00 uur - Aperitief
12.30 uur - Lunch 
13.15 uur - Toespraak Lieve Mostrey, CEO Euroclear
13.40 uur - Netwerking met koffie en thee
14.00 uur - Einde
 

Meer info

Christine Verheyen via christine.verheyen@voka.be

Met dank aan onze structurele partners:

Partners VM

En onze event partner:

G4S

Adres

Hotel Le Plaza
Adolphe Maxlaan 118-126
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Leden: € 100
Niet-leden: € 145
Young Voka Metropolitan: € 70

(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop.

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad