Skip to main content
Mercurio

Trajecten

Mercurio iets voor jou?

Mercurio is er voor ondernemers met internationale ambities uit alle levensfasen van de onderneming. Wat is jouw profiel als internationaal actieve ondernemer? Is één van deze trajecten iets voor jou: Mercurio -Go International, -Beyond Borders of -Global Ambassador?

Je bent een ondernemer met weinig internationale ervaring

Mercurio Go International is een langlopend traject van 7 à 8 sessies. Tijdens deze sessies word je begeleid in het opstellen van een exportstrategie: een stappenplan om jouw bedrijf over de grens te versterken, wendbaar en competitief te maken. 

Logo Mercurio Go International

Je bent een ondernemer die al een exportstrategie heeft ontwikkeld en/of geïmplementeerd

Mercurio Beyond Borders is een kortlopend traject van 4 à 5 sessies. Tijdens deze sessies krijg je inzicht in de potentiële buitenlandse markt. Leer van experten en concrete praktijkcases hoe je je kansen op succes vergroot om deze nieuwe markten te veroveren en/of je positie lokaal te versterken. 

Logo Mercurio Beyond Borders

Je bent een internationaal actieve ondernemer met reeds heel veel buitenlandse expertise

Mercurio Global Ambassador is een exclusief Vlaams netwerk van internationaal actieve ondernemers. Het netwerk bevat topprofielen uit verschillende sectoren die wereldwijd actief zijn. Netwerkmomenten regionaal alsook nationaal geven je de kans om met elkaar ideeën uit te wisselen. Daarnaast deel je als Global Ambassador jouw kennis met andere ondernemers om zo de Vlaamse ondernemingen op de wereldkaart te helpen zetten. 

Logo Mercurio Global Ambassador

Meer info

Wil je meer weten over het specifieke aanbod in jouw regio? Meer informatie vind je bij activiteiten en op de regiopagina's of contacteer het team internationaal ondernemen in jouw regio, zij helpen je graag verder!  

Niet wat je zoekt? Neem een kijkje op voka.be/advies/internationaal-ondernemen of laat ons weten hoe we jou bijkomend in je internationale stappen kunnen ondersteunen. Het team Internationaal Ondernemen staat voor je klaar!