Skip to main content
  • Matthys Group laat je meedraaien in goed geoliede machine

Matthys Group laat je meedraaien in goed geoliede machine

Matthys Group‘Changing ideas into machines’: de slogan van Matthys Group maakt meteen duidelijk waar dit familiebedrijf pur sang voor staat. De internationaal actieve groep doet zowat alles in eigen beheer en biedt nieuwe medewerkers dan ook een gevarieerde en creatieve job aan.

Matthys Group bestaat uit 3 afzonderlijke ondernemingen (Matthys, Motiv en MGC) en specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van machines op maat voor onder meer textiel, automotive en gezondheidszorg. “We leggen ons vooral toe op machines die instaan voor handelingen zoals op- en ontrollen, versnijden, verpakken, intern transport, automatisering en robotica”, legt Charlotte Matthys, telg van de derde generatie, uit. “Als verticaal geïntegreerde groep doen we zowat alles ‘in-house’: van engineering over constructie en automatisering tot indienststelling en service.”

Omwille van de mooie expansie kan het team van in totaal 120 medewerkers gemotiveerde en gekwalificeerde versterking gebruiken. “We hebben vacatures bij Matthys (mechanische engineering en machinebouw), Motiv (elektrische engineering, automatisering en robotica) en MGC (verspaning en walsen) voor project- en automatiseringsingenieurs, een lasser-constructeur, een elektricien bordenbouw, een elektricien machinebekabeling, een draaier, een CNC-frezer en een servicetechnicus. Zij dragen allemaal een belangrijk steentje bij in de realisatie van machines op maat.”

Dat maatwerk maakt elke functie ook heel afwisselend. “Ingenieurs zien bij ons hun idee effectief realiteit worden en merken de meerwaarde ervan voor onze klanten. Dat zorgt voor heel wat voldoening, zeker omwille van de nauwe betrokkenheid bij alle facetten van een project. Bovendien namen we vorig jaar 2 nieuwe productiehallen en een kersvers kantoor voor de ingenieurs in gebruik, wat zorgt voor optimale en aangename werkomstandigheden. Binnen een organisatie met directe communicatielijnen krijgt iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De expertise van heel wat ervaren medewerkers zorgt ervoor dat nieuwkomers een goede ondersteuning krijgen als ze bij Matthys Group aan de slag gaan.”

Matthys Group
Leemputstraat 75 – 8792 Desselgem (Waregem)
www.matthysgroup.com / jobs@matthysgroup.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag