Skip to main content
Map
  • Masterclass Solvay

In samenwerking met Solvay Brussels School hebben wij een nieuwe masterclass in leven geroepen. Deze masterclass heeft als doel om jou als ondernemer up-to-date te houden over de evoluties van de markt waarin jij speelt. De dag van vandaag evolueert ons leven zo snel dat het niet altijd mogelijk is om al jouw KPI's erop af te stemmen of tijdig te anticiperen.

Onze experten houden voor jou de markt nauwlettend in het oog en rijken je tijdens deze masterclass de nodige middelen aan zodat jij op tijd jouw koers kunt veranderen en met jouw onderneming mee kunt evolueren met onze maatschappij.

Kameracademie, achterop hinken is geen optie

 

Dit voorjaar hebben wij 2 hot topics op ons programma gezet

Masterclass Solvay: Fundamentals of sustainability and sustainable business model design

Duurzaamheid is een blijver. Klanten, medewerkers, regelgevers en uiteindelijk pure common sense maken het een onontbeerlijk element voor elke bedrijfsvoering. Gedurende deze opleiding zal je leren wat het is, wat de implicaties zijn voor maatschappij en je zaak en hoe ermee om te gaan.

Meer info

Masterclass Solvay: Industry 4.0 and digital transformation

Digitaal is niet meer weg te denken uit de strategie en operations van elke organisatie. Het is tegelijkertijd een middel om efficiëntie te verhogen en een wapen waaruit concurrentieel voordeel kan geput worden. Deze opleiding zal derhalve de verschillende aspecten van de digitale transformatie van een onderneming verdiepen: van strategie naar digitale business transformatie en het belang van (het gebruik van) data daarbij.

Meer info

Met dank aan onze partner Solvay Brussels School Economics & Management

Solvay

 

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent