Skip to main content
  • Bouw je marketinggroeiplan in 3 dagen

Bouw je marketinggroeiplan in 3 dagen

Dat marketing belangrijk is voor de groei van je bedrijf, is geen geheim.

Toch is het vandaag niet eenvoudig om een concreet en efficiënt marketinggroeiplan op te stellen. Zo moet je je weg zien te vinden in het kluwen aan kanalen, en lijken de mogelijkheden om aan lead generation te doen eindeloos.

Dus waar start je? En hoe bouw je een efficiënte funnel op die potentiële klanten converteert? Hoe kan je het eenvoudigst leads genereren, en vooral: hoe volg je ze – liefst automatisch – op?
Je komt het allemaal te weten tijdens dit 3-delig kortlopend traject!

Wegens groot succes vorig jaar organiseren we deze 3-delige opleiding opnieuw in 2023.

In 3 sessies ontdek je hoe je een marketinggroeiplan opstelt, welke kanalen je het best inzet, hoe je jouw funnel vormgeeft, en vooral: hoe je potentiële klanten gemakkelijker converteert.

Programma

  • Sessie 1: Hoe stel je een concreet marketingplan op voor jouw specifieke noden en doelstellingen, en welke kanalen zet je het best in?
  • Sessie 2: Hoe stel je een marketing- en salesfunnel op die écht converteert en met de kanalen die werken voor jouw bedrijf?
  • Sessie 3: Hoe doe je aan lead generation in een online wereld en hoe kan je je leads nadien op een automatische manier opvolgen?

Trainer

Hannelore VerheyenHannelore Verheyen is CEO en founder van Boostways Coaching. Na een carrière in het bedrijfsleven als Digital Director bij o.a. Proximus en L’Oréal, richtte ze haar eigen bedrijf op met één doel: ambitieuze ondernemers helpen om hun bedrijf te doen groeien d.m.v. een sterke marketingstrategie en online zichtbaarheid. Met haar ervaring als docent aan de UCLL is Hannelore de persoon bij uitstek om jou op een interactieve manier mee te nemen in de wereld van marketing en online zichtbaarheid.

logo

Contactpersoon

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€75 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus