Skip to main content

Luchthavenspecial Brussels Airport

Met Brussels Airport, onze nationale luchthaven, ligt de tweede grootste economische pool van ons land op een boogscheut van de hoofdstad van Europa. Maar niet iedereen is zich bewust van de enorme economische meerwaarde van de luchthaven, getuige diverse voorstellen of acties die de werking van Brussels Airport dreigen te fnuiken. Daarom werkten we deze Luchthavenspecial uit, waarin we dieper ingaan op de diverse factoren die ons kunnen verzekeren van een stabiel groeikader voor de luchthaven en bij uitbreiding onze economie.

We hopen dat deze special u niet alleen van interessant leesmateriaal voorziet, maar ook dat we uw steun krijgen om mee te werken aan verdere jobcreatie en economische groei in balans met de leefomgeving van de luchthaven.

De tijd dringt, want het uitblijven van een stabiel juridisch kader is nefast voor een gezond investeerdersklimaat. Bovendien zorgen steeds strengere maatregelen ervoor dat de normale werking van de luchthaven in het gedrang komt. Als we nu geen actie ondernemen, spelen we met de jobs van tienduizenden mensen. We roepen iedereen op om snel samen naar een gedragen oplossing te komen.

Lees de special hier

 

Cover Luchthavenspecial