Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Voorjaarsevent Global Ambassadors

Internationaal Ondernemen

Als trouwe Voka Mercurio Global Ambassador ben je van harte uitgenodigd op maandag 5 juni op wijndomein Vigna te Wijnegem voor een exclusief netwerkevent. Deze avond krijg je de kans Minister van Buitenlandse zaken Hadja Lahbib te ontmoeten en uiteraard uitgebreid te netwerken tijdens een walking dinner. 

Samen staan we sterker!

Een sterk internationaal netwerk uitbouwen in Europa en daarbuiten? Internationaal ondernemen brengt voor elke ondernemer (klein of groot) een hoop vragen met zich mee. Samen met jullie, onze Mercurio Global Ambassadors, gaan wij tot het uiterste om elke onderneming internationaal te steunen. En net daarom brengen we jullie samen, om zo onze banden over de provincies heen te versterken.

Ontmoet Hadja Lahbib

Hadja Lahbib (Boussu, 21 juni 1970) is een Belgisch voormalig journaliste en huidig politica voor de Franstalige liberale partij MR. Sinds 15 juli 2022 is ze minister van Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel, Europese Zaken in de federale regering-De Croo. Ontmoet deze straffe politica tijdens een sfeervolle netwerkavond met tal van gelijkgestemden.

Programma
  • 17u00 - Ontvangst 
  • 18u00 - Voorwoord door Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka
  • 18u15 - Keynote door Hadja Lahbib, Minister Buitenlandse Zaken
  • 18u45 - Walking dinner 

Netwerken @ Wijndomein Vigna

Met dank aan onze partner

global ambassadors voka limburg

Contactpersoon

Christine Thonnon

Senior adviseur ondernemingen

Wanneer

Prijs

Gratis* event, inschrijven is wel steeds verplicht.

*no show fee = €50,00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.