Skip to main content

Ben jij als verkoper op zoek naar diepgang en ervaringsuitwisseling? Bouw je graag aan een netwerk van gelijkgestemde zielen? Voka Combined tracht alle soorten van operationele salesprofielen samen te brengen in een praktijk- en actualiteitsgericht netwerk.

Als salesprofiel sta jij constant in contact en in verbinding met andere mensen. Netwerken is jou niet vreemd, sterker nog: het is in vele gevallen het uitgangspunt van jouw job. Daarom weet jij als geen ander dat constant timmeren aan jouw netwerk tegenwoordig een must is.

Bij Voka Combined wordt geen goednieuwsshow gepresenteerd, maar de groep fungeert als klankbord voor elkaar. Op jaarlijkse basis zal deze groep 5 keer samenkomen. Jijzelf bepaalt in samenspraak met de andere leden welke thema's er worden besproken en waar de noden voor deze groep liggen. 

Agenda 2021-2022
Datum Locatie Onderwerp
Donderdag 21/10/2021 Voka-KvK Limburg Het beheren van de salesportefeuille post-corona: een uiteenzetting van Koen de Moortel
Donderdag 09/12/2021 Hasselt Jeneverwandeling // Rondetafelgesprek
Donderdag 03/02/2022 Monx Bedrijfsbezoek Monx Coffee
Donderdag 24/03/2022 DD2 - Lommel Voka Combined meets Entrepreneurs
Donderdag 26/05/2022 Voka Rondetafelgesprek uitdagingen mbt sales anno 2022

Wie kan deelnemen?

Iedereen met een operationele salesfunctie is welkom in dit netwerk, mits ze het engagement tonen om aanwezig te zijn en openlijk ervaringen uit te delen. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. 

Stuurgroep

De stuurgroep van dit netwerk bestaat uit ervaren salesprofielen die de verdere uitbouw en het netwerk zullen begeleiden. De voorzitter is Laurent Beckers (DHL). Verder bestaat de stuurgroep uit Sam Recko (Confideo), Tim Seweuster (De Ceuster & Co), Yves Vanderlinden (Connect4U), en Peter Vermeulen (Elaisa Energetic Wellness).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 335,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. Lidmaatschap is persoonlijk op naam.

Inschrijven kan hier!