Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Vastgoed

Gazellen Vastgoed

Wat

Het netwerk Vastgoed brengt alle sectorgenoten van de vastgoedwereld samen om een kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling te vormen over vastgoed. Centraal staat het netwerken tussen sectorgenoten en dit op unieke of nieuwe locaties. We laten het bouwteam aan het woord en we wisselen kennis en ervaringen uit. Soms met extra focus op architectuur, de visie van de bouwheer of de samenwerkingen. We bezoeken een stad en vernemen hun ontwikkelingsplannen,... het zijn maar enkele van de boeiende onderwerpen. 

Activiteiten 2018-2019:

 • 11 oktober 2018: Dag van Vastgoed
 • 6 december 2018: Diest en de Demer
 • 22 februari 2019: Rotterdam
 • 24-28 april 2019: Dubai - Abu Dhabi (optioneel)
  4 daagse uitstap met tal van bezoeken
  Detailinfo volgt
 • 21 mei 2019: DronePort
  Bezoek nieuwe site met mogelijke toepassingen van drones in de bouw
  Detailinfo volgt
 • 20 juni 2019: Afsluitende sessie
  Informele afsluiting : Bezoek en toelichting Quartier Bleu en aansluitend BBQ
  Detailinfo volgt

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Vastgoed is persoonlijk en enkel voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Er mogen per bedrijf maximum twee leden deelnemen. Profielen die toegelaten worden tot het netwerk zijn directieleden en beslissingnemers van makelaars, ontwikkelaars, investeerders, adviesbureaus, aannemers, architecten, juristen, bankiers, expansiemanagers retailers, ambtenaren,...

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Wim Degreef (ING). Verder bestaat de stuurgroep uit Bart Tans (Kolmont Woonprojecten), Patrick Koster (Groep GL) Jan Boots (CityD), Marc Swyngedouw (Stad Hasselt), Didier Appeltans (d&d architecten) Peter Govaerts (Stad Tongeren), Véronique Claessens (Stad Genk), Christopher Kumpen (Steps Real Estate) en Sven Bogaerts (LRM).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 499,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk Vastgoed is Ingrid Eyckmans:
E-mail: ingrid.eyckmans@voka.be
Tel.: 011 56 02 92

2

 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo