Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Smart Cities

Een Smart City is visionair, digitaal, open en collaboratief. Een sector- en beleidsoverschrijdende visie en geïntegreerde werking is onontbeerlijk. Slimme oplossingen vragen immers om uiteenlopende expertises: infrastructuur, energie, mobiliteit, veiligheid, milieu, ICT en planning.

Bij deze netwerkbijeenkomsten staat bijgevolg de uitwisseling van kennis en ervaring centraal. Daarnaast wenst het netwerk diverse aspecten van Smart Cities-uitdagingen onder de loep te nemen: naast technologie, ook juridische, communicatie- en marketing gerelateerde aspecten die belangrijk zijn voor lokale besturen in het uitrollen van hun beleid.

Met inspirerende cases van vernieuwende startups, succesvolle scaleups én gevestigde waarden duiken we met een 360° blik in de uitdagingen én oplossingen voor slimme stadsbouwers!

Ilja Theuwissen (The Safe Group)
Agenda 2023-2024
ThemaDatum
XP Lab (UCLL) 10/10/2023
Bezoek Politiezone LRH14/12/2023
Bedrijfsbezoek Nuhma20/02/2024
TBA18/04/2024
Sparkx20/06/2024

 

 

 

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Ilja Theuwissen (The Safe Group). Verder bestaat de stuurgroep uit Jan Neyens (s-Lim) en Frank Vols (UCLL).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 620,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

De doelgroep bestaat uit ondernemers, academici, lokale overheden en toeleveranciers die gericht zijn op Smart Cities of er potentieel in zien.

Lidmaatschap van het netwerk Smart Cities is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - KvK Limburg.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

An-Sofie De Gruyter

Coördinator netwerken