Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Sales Combined

Ben jij als verkoper op zoek naar diepgang en ervaringsuitwisseling? Bouw je graag aan een netwerk van gelijkgestemde zielen? Voka Combined tracht alle soorten van operationele salesprofielen samen te brengen in een praktijk- en actualiteitsgericht netwerk.

Als salesprofiel sta jij constant in contact en in verbinding met andere mensen. Netwerken is jou niet vreemd, sterker nog: het is in vele gevallen het uitgangspunt van jouw job. Daarom weet jij als geen ander dat constant timmeren aan jouw netwerk tegenwoordig een must is.

Bij Voka Combined wordt geen goednieuwsshow gepresenteerd, maar de groep fungeert als klankbord voor elkaar. Op jaarlijkse basis zal deze groep 5 keer samenkomen. Jijzelf bepaalt in samenspraak met de andere leden welke thema's er worden besproken en waar de noden voor deze groep liggen. 

Stuurgroep

De stuurgroep van dit netwerk bestaat uit ervaren salesprofielen die de verdere uitbouw en het netwerk zullen begeleiden. De voorzitter is Sam Recko (Confideo). Verder bestaat de stuurgroep uit Tim Seweuster (De Ceuster & Co), Peter Vermeulen (Elaisa Energetic Wellness) en Laurent Beckers (DHL).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 500,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. Lidmaatschap is persoonlijk op naam.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Iedereen met een operationele salesfunctie is welkom in dit netwerk, mits ze het engagement tonen om aanwezig te zijn en openlijk ervaringen uit te delen. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. 

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Ben Santermans

Verantwoordelijke ledenrelaties