Skip to main content
Map

Sales

Het netwerk Sales is de kortste weg naar een fundamentele meerwaarde voor elke salesverantwoordelijke die zijn of haar kennisnetwerk wenst uit te breiden.

Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van verkoopsproblematiek en het leiden van een sales team. Tijdens interactieve sessies ontvangt u concrete tips en tricks. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen. Dit wordt zoveel mogelijk gecombineerd met een bedrijfsbezoek.

Ik vind hier enorme meerwaarde, zowel professioneel als persoonlijk - na 3 jaar ben ik nog steeds blij dat ik 'Ja' zei om in het netwerk te stappen.

Natalie Herczeg (Randstad)
Agenda 2022-2023
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 20/09/2022 Brewmine Tap 18u00 Provocative selling
Dinsdag 15/11/2022 KRC Genk 08u00 Sales KRC Genk
Dinsdag 31/01/2023 ASL Luik 08u00 Bezoek ASL
Dinsdag 28/03/2023 JBC 18u00 Verkoop fysieke winkel in combinatie met succesvol online platform
Dinsdag 06/06/2023 TBA 18u00 Afsluiter
Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Frans Joseph Joosten (Futech). Verder bestaat de stuurgroep uit Kris Ketelslegers (DEXIS Belgium), Nathalie Termeer, (Ebema), Christophe Lagers (Kinnarps Belgium) en Joey Andries (Brouwland).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 380,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Iedereen met een verantwoordelijke salesfunctie is welkom in dit netwerk, mits hij/zij tewerkgesteld is in een onderneming met minimum 50 werknemers. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Werknemers van ondernemingen die sales services aanbieden (sales trainers, ...) kunnen niet toetreden.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events