Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Sales

Het netwerk Sales is de kortste weg naar een fundamentele meerwaarde voor elke salesverantwoordelijke die zijn of haar kennisnetwerk wenst uit te breiden.

Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van verkoopsproblematiek en het leiden van een sales team. Tijdens interactieve sessies ontvangt u concrete tips en tricks. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen. Dit wordt zoveel mogelijk gecombineerd met een bedrijfsbezoek.

Ik vind hier enorme meerwaarde, zowel professioneel als persoonlijk - na 3 jaar ben ik nog steeds blij dat ik 'Ja' zei om in het netwerk te stappen.

Natalie Herczeg (Randstad)
Agenda 2023-2024
ThemaSprekerDatumLocatie
Opkomende technologieRoel Mentens (Corda)03/10/2023Corda Campus
BedrijfsbezoekLorenz Van Mossevelde12/12/2023Circuit Zolder
 Peter Michiels08/02/2024Vanmossel
 Doménica Vanhees26/04/2024Fruitsnacks
  04/06/2024 

 

Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Frans Joseph Joosten (Futech). Verder bestaat de stuurgroep uit Kris Ketelslegers (DEXIS Belgium), Nathalie Termeer, (Ebema), Christophe Lagers (Kinnarps Belgium) en Joey Andries (Brouwland).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 430,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Iedereen met een verantwoordelijke salesfunctie is welkom in dit netwerk, mits hij/zij tewerkgesteld is in een onderneming met minimum 50 werknemers. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Werknemers van ondernemingen die sales services aanbieden (sales trainers, ...) kunnen niet toetreden.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events