Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Milieu & veiligheid

Het netwerk Milieu & Veiligheid verruimt uw kennisnetwerk en biedt een meerwaarde voor elke milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke.

Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op vlak van toepassingen en implementatie van milieuwetgeving, veiligheidsnormen, … De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Agenda 2023-2024
Thema Spreker Datum Locatie
Emissienormen en - opvolging Steven Deleersnyder (Sertius) 03/10/2023 Group Machiels
Update wetgeving Eddy Willems (M-Tech) 28/11/2023 TBA
Bedrijfsbezoek TBA 27/02/2024 TBA
Impact Green Deal op industrie in Vlaanderen/ CSRD (duurzaamheidsrapport) Enerdo 23/04/2024 Voka - KvK Limburg
Milieu-inspectie Geert Ruysseveldt 04/06/2024 TBA
Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Yoeri Vissers (Datwyler Pharma Packaging Belgium). Verder bestaat de stuurgroep uit Ludo Vandoninck (Group Machiels) en Jan Maas (Visko Teepak).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 430,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Elk lid dient in de dagelijkse praktijk binnen het bedrijf werkzaam te zijn als milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke. Consultants inzake milieu en veiligheid kunnen geen deel uitmaken van dit netwerk.

Lidmaatschap van het netwerk Milieu & Veiligheid is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en minstens 50 werknemers telt.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Ilse Briers

Adviseur Duurzaam Ondernemen