Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Inkoop & bedrijfslogistiek

Het netwerk Inkoop- en Bedrijfslogistiek is een professioneel kennisnetwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke verantwoordelijke inkoop en/of bedrijfslogistiek.

Het is een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van inkoop en bedrijfslogistiek. Bij alle activiteiten van dit netwerk staan ervaringsuitwisseling en netwerking centraal. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Stuurgroep

Voorzitter is Jan Neys (Fluvius). Verder bestaat de stuurgroep uit Marc Philippeth (Datwyler Pharma Packaging) en Imre Szücs (Horeca Van Zon).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 500,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

U dient werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en minimum 50 werknemers tewerkstelt. Daarnaast bent u in de dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor de inkoop en/of het intern logistiek gebeuren.

Dienstverleners binnen het domein inkoop of bedrijfslogistiek kunnen geen lid worden van dit netwerk.

Lidmaatschap van het netwerk Inkoop- en Bedrijfslogistiek is persoonlijk.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Ellen Requilé

Office manager

HR