Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

ICT

Het netwerk ICT vormt een belangrijke kern van expertise en kennis op het vlak van informatica. Centraal staat de uitwisseling van ervaring en kennis. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

De IT-bedreigingen en tendensen van vandaag zijn niet die van gisteren. De sector evolueert razendsnel en het is kwestie van zorgen dat je mee bent met de nieuwste evoluties. In dit netwerk kan je deze trends oppikken met gelijkgestemden en aan actuele kennisdeling en ervaringsuitwisseling doen, om zo te zorgen dat je met praktische informatie aan de slag kunt binnen je eigen bedrijfscontext. 

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Werner Ertryckx (Amptec). Verder wordt dit netwerk aangestuurd door Marijke Sporen (Hogeschool PXL), Jan Beusen (Vandersanden), Jos Veyfeyken (H. Essers) en Rob Jaeken  (Greenyard Prepared Belgium).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 430,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Leden dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Als deelnemer bent u ICT-verantwoordelijke en/of ICT-manager.

Lidmaatschap van het netwerk ICT is persoonlijk

Schrijf je hier in!

IT

Contactpersoon

Karla Van Grimberge

Verantwoordelijke ICT en Kwaliteit