Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Financieel Beheer

Het netwerk Financieel beheer is een professioneel netwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke financieel verantwoordelijke.  

Het vormt een belangrijke kern van expertise en kennis op het vlak van het hele financiële gebeuren. U blijft steeds op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied in ruime zin. Centraal staat de uitwisseling van ervaring en kennis. 

Network Financial Management: where the interaction between our clever members and top speakers makes the difference.

Raf Vansweevelt (TCS)
Agenda 2023-2024

De meeste sessies gaan door van 08:00-10:30 tijdens een ontbijtsessie.  

Sessie 1 - 26/10/23 –  Kennismakingsmeeting met ronde-tafel gesprekken met thema's als het hybride werken, artificiële intelligentie, ESG, binden van key-management, controles VennB/BTW.

Sessie 2 - 30/11/23 - Fiscale update door KPMG

Sessie 3 - 29/02/24 – ESG

Sessie 4 - 25/04/24 - Sociale update door SD Worx

Sessie 5 - mei/juni bedrijfsbezoek - tbc

 

 

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Financieel beheer is David Chairez (Pubmarket). Verder wordt dit netwerk aangestuurd door Ingrid Jansen (Mediahuis), Johan Claus (Jaga), Koen Batsleer (Officenter), Laurens De Staelen (Steenfabrieken Vandersanden), Patricia Stas (KPMG) en Raf Vansweevelt (Bewel)

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 430,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in!

Wie kan deelnemen?

De deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Dit bedrijf telt minimum 50 werknemers. De leden van het netwerk zijn zelf financieel verantwoordelijke of gelijkwaardig. Ondernemingen welke bancaire, accountancy of revisoraatsdiensten aanbieden aan hun klanten komen niet in aanmerking voor dit netwerk.
Het lidmaatschap van het netwerk Financieel beheer is persoonlijk.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Lieve Tans

Verantwoordelijke debiteurenbeheer