Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Facility Management

Het is overduidelijk dat het beroep van facility manager permanent evolueert en dat die evolutie zich zal voortzetten zolang nieuwe trends opduiken. Hoe kunnen facility managers omgaan met die rolverschuiving, dat toenemend aantal verantwoordelijkheden en de technologische vooruitgang? Up-to-date kennis wordt alsmaar crucialer. Enkel facility managers die permanent hun kennis bijspijkeren, kunnen hun interne klanten uitstekende diensten aanreiken.

Om die reden heeft Voka – Kamer van Koophandel Limburg het netwerk Facility Management opgericht. Dit netwerk is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van facility management. Het vormt een belangrijke Limburgse kern aan expertise, kennis en ervaringsuitwisseling. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en de stuurgroep en spelen in op actuele evoluties en tendensen. De bijeenkomsten staan in het teken om de knowhow van facility management aan te scherpen. Daarnaast wordt er ook plaats gemaakt voor bedrijfsbezoeken om de feeling met het onderwerp te vergroten.
 

Agenda 2023-2024
Thema Spreker Datum
Bezoek Bionerga  Bionerga 24/10/2023
Bezoek WTC Torens Frank Geets 13/12/2023
Employee experience in war for talent Bezoek Recore 01/02/2024
Duurzaamheid + rapportering + Co2 neutraliteit Bezoek Nelissen 26/03/2024
Fun activiteit   16/05/2024

 

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Facility Management is Kristof Schrijvers (Procos group). De stuurgroep bestaat uit Stijn Ceulen (EDF Luminus), Frank Roosen (Carglass), Marijke Maes (Hogeschool PXL) en Bianca Sanza (Wit-Gele Kruis Limburg).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €430,00 (excl. btw), dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Lidmaatschap van het netwerk Facility Management is persoonlijk. Het bedrijf waar u werkzaam voor bent is lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Als lid van het netwerk draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor het facilitaire gebeuren in uw onderneming. Om die reden worden volgende profielen toegelaten: facility managers, property managers, consultants in facility management, … .

Lidmaatschap van het netwerk Facility Management is persoonlijk.

Schrijf je hier in! 

Contactpersoon

Loena Nelissen

Coördinator Talentcenter