Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Douane Experten

Als Douane Expert kom je terecht in een netwerk waar ervaringsuitwisseling omtrent actuele douane evoluties centraal staat. Tijdens inhoudelijke sessies wordt er dieper ingegaan op deze tendensen en hoe men hier mee omgaat. 

Binnen een bedrijfscontext is het als douane expert essentieel om mee te zijn met de meest recente ontwikkelingen hieromtrent, en het delen van deze kennis is dan ook van onschatbare waarde voor mede douane experten. Kom samen in een inhoudelijk sterk netwerk en leer van anderen. 

Agenda 2023-2024
Datum Locatie Thema Spreker
24/10/2023 Thor UCC Reform Diederik Bogaerts
12/12/2023 Thor Green Customs Diederik Bogaerts en Frederik Capelle
23/01/2024 PXL TBA Nathalie Sterkmans
19/03/2024 Neovia Logistics Bedrijfsbezoek Neovia Christof Houben
14/05/2024 Thor TBA  
Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Koen De Ceuster (Stanley Black & Decker). Verder wordt dit netwerk aangestuurd door Kristien Vertessen (Bose), Bruno Fransman (Avnet Europe) en Sarah Torfs (Ravago). 

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Medewerkers die binnen de onderneming verantwoordelijk zijn voor de strategische implementatie van het douane gebeuren zijn welkom in het netwerk. Om het niveau van de ervaringsuitwisseling te waarborgen is 3 jaar werkervaring in deze functie vereist.
Het lidmaatschap van het netwerk Douane Experten is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - KvK Limburg. 
Potentiële leden dienen zich kandidaat te stellen, de kandidaturen worden door de stuurgroep geëvalueerd.

Schrijf je hier in!
 

Contactpersoon

Anja Hendrikx

Verantwoordelijke exportloket