Skip to main content
Map

Creatief Kabinet

Als creatieveling heb jij een andere kijk op ondernemen. Jij botst op specifieke uitdagingen en dat vraagt om een andere aanpak. Dit netwerk van creatieve zielen wil de term ‘creativiteit’ opnieuw claimen en herdefiniëren naar de buitenwereld. Treed toe tot een hechte community.

Als creatieveling in het bedrijfsleven is het debat rond creativiteit en de evolutie van de creatieve sector jou niet vreemd. Het moment is aangebroken om de koe bij de horens te vatten. Samen met andere ondernemers of creatievelingen uit jouw marktsegment ga je de uitdaging aan om het imago van de sector te veranderen en om te bewijzen dat creativiteit ook echte business betekent. Daarnaast weet jij als geen ander dat netwerken, mensen samenbrengen en leren van elkaar belangrijke bronnen van inspiratie zijn.

In tijden van COVID-19 kreeg de creatieve sector zware klappen. De nood naar kruisbestuiving in de verschillende sectoren is hoog. Heb je nood aan een extra klankbord? Deze groep van gelijkgestemden staat voor je klaar.

Stuurgroep

De stuurgroep van dit netwerk bestaat uit ervaren creatieve ondernemers die de verdere uitbouw en het netwerk zullen begeleiden. De voorzitter van dit netwerk is Jo Peters (Deusjevoo). De stuurgroep bestaat uit An-Katrien Dullers (Marnix&Ally), Peter Vavedin (Ambiorix), Frederik Knapen (Medialife) en Jeroen Meermans (Total-e).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. Tijdens dit werkingsjaar komen we 5x samen. Lidmaatschap is persoonlijk op naam.

Inschrijven

Voor wie?

Creatieve, ondernemende persoonlijkheden (CEO of senior profiel) zijn welkom in dit netwerk, mits ze het engagement tonen om aanwezig te zijn en openlijk ervaringen uit te delen. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

Inschrijven kan hier!