Skip to main content
Map

Commerciële Directeurs

Het Netwerk Commerciële Directeurs is een exclusief netwerk waarin Limburgse commerciële directeurs kunnen netwerken en ervaringen uitwisselen. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

De kennisdeling zal gaan rond topics zoals integratie van (nieuwe) business units binnen de organisatie, de organisatie in een groeimodel, gebruik van tooling/rapportering, het evenwicht tussen commerciële en operationele verantwoordelijkheden.

Agenda 2023-2024
Datum Locatie Uur Thema
12/10/2023 TBA TBA Salesprofiel in de toekomst
28/11/2023 TBA TBA Groepsgesprek
07/02/2024 TBA TBA Bedrijfsbezoek 
17/04/2024 TBA TBA Renumeratie
18/06/2024 TBA TBA Data driven sales
Stuurgroep

De voorzitter van het netwerk is Frédéric Michils (BKM). Verder bestaat de stuurgroep uit Philip Hilven (Alural Lummen) en Wilfried Lenaers (Vandersanden Steenfabriek) en Sarai Bervoets (Jansen Building Company).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

Leden van het Netwerk Commerciële Directeurs zijn werkzaam in een onderneming dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg met minstens 100 FTE's. Zij werken in het volgende "kader":

  • Strategische verantwoordelijkheid
  • Nationale / multinationale onderneming
  • Multi-level rapportering (vb directeur – manager – medewerker)
  • Werkt cross-functioneel
  • Rapporteert rechtstreeks naar bedrijfsleider / eigenaar-ondernemer
  • Werkt met meerdere business units

De doelgroep wil zich niet beperken tot commerciële directeurs, maar kunnen eveneens operationele directeurs omvatten of directeurs die aan de voorwaarden voldoen.
Lidmaatschap van het netwerk Commerciële Directeurs is persoonlijk.

Schrijf je hier in!
 

Contactpersoon

Johan Maesen

Regioverantwoordelijke Noord-Limburg