Skip to main content
Voka Infosessie

Tech@venture Tel Aviv

Internationaal Ondernemen

Ben jij een tech scale-up met een matuur businessmodel? En wil jij je activiteiten uitbreiden richting Israël? Het start-up ecosysteem in Israël is uitgegroeid tot één van de grootste technologische hotspots wereldwijd. Tel Aviv staat als hoofdstad van Israël in de schijnwerpers en groeit meer en meer uit tot het nieuwe en snelgroeiende Silicon Valley in Californië. Wil jij jouw blik verruimen? Kom er alles over te weten tijdens deze gratis infosessie op 13 december 2022.

tech@venture

What's in it for you?

Naast het feit dat Tel Aviv een infrastructuur creëert voor ontwikkeling en innovatie is dit ook de ideale hub voor Vlaamse scale-ups om hun activiteiten op deze markt te lanceren. Aarzel niet en kom te weten hoe jij jouw onderneming op de kaart zet onder continue begeleiding, gaande van: het opstellen van jouw actieplan, de drempels wegnemen die de groei afremmen en jou klaar te maken voor een internationale uitdaging.

Get inspired!

Maak kennis met Jacob Lempert (FIT) en Hans Simillion (Alberts Smoothies). Door middel van kennis, expertise en praktijkgetuigenissen dompelen ze jou helemaal onder in de opportuniteiten die voor het grijpen liggen over de landsgrenzen heen, met de focus op Tel Aviv.

tech@venture

Programma

  • 17u00 - Ontvangst en verwelkoming
  • 17u10 - Tafelrondje aanwezigen
  • 17u40 - Toelichting begeleidingstraject Tech@venture Tel Aviv
  • 17u50 - Opportuniteiten voor tech-scale ups in Tel Aviv door Jacob Lempert (Flanders Investment & Trade)
  • 18u30 - Praktijkgetuigenis door Hans Similion (Alberts Smoothies) (Tech Scale-up die deelnam aan Tech@venture New York) 
  • 19u20 - Netwerkmoment met catering

Wil jij voet aan wal zetten in Tel Aviv? 

Ontdek tijdens inspirerende sessies en een werkboek naar Tel Aviv hoe jij jouw grenzen als tech scale-up kan verleggen!

Klik hier voor meer info

tech@venture

 

Contactpersoon

Christine Thonnon

Adviseur internationalisatie

Adres

Corda Campus
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka - KvK Limburg en alle cordabedrijven

gratis voka limburg

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.