Skip to main content
Voka Netwerking

Startersavond – ontmoet, deel & leer

Starten

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Maar je hebt geen klankbord, geen gelijkgestemden om van gedachten te wisselen. En die behoefte heb je als starter duidelijk wel. Dan is de Startersavond van Voka – Kamer van Koophandel Limburg het eerste waar je tijd voor moet maken. 

Tijdens deze gratis Startersavond ontdek je alles over wat onze starters-community voor jou in petto heeft! Je krijgt de kans om deelnemers uit ons startersnetwerk – Bryo te ontmoeten en om deel te nemen aan een interactief inspiratiemoment met getuigenissen van ondernemers uit ons Bryo-startersnetwerk. Je kan vervolgens deelnemen aan gemodereerde break-out-rooms waar specifieke thema’s aan bod komen onder leiding van experts.

Bekijk hier de info folder

Waar staat Bryo voor? 

Als beginnend ondernemer ben je al warm gemaakt voor een boeiend ondernemerschapsleven, maar je voelt wel nog de noodzaak om op een professionele en bevattelijke manier wegwijs te krijgen in alle aspecten rond het opstarten en leiden van een eigen onderneming. Herken je jezelf? Dan kan Bryo iets voor jou zijn. 

Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds heeft bewezen en klaar is om op te schalen, Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer. Daarom bieden we verschillende trajecten aan: Bryo StandUp, Bryo StartUp en Bryo ScaleUp.  

Doelgroep
  • StandUp: Je hebt goesting om te ondernemen en bent nog niet concreet opgestart.
  • StartUp: Je bent een ondernemer met potentieel en hebt reeds een project of onderneming gestart.
  • ScaleUp: Je hebt een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar. Je bent klaar voor de next step.
Programma

Programma

18u00-18u15: aankomst en verzameling (frisdrank en kleine broodjes worden voorzien)

18u15-19u15: Plenair gedeelte - toelichting Bryo en getuigenis Bryo deelnemer

19u15-20u45: Verloop break-out rooms via Open Space Technology (naar schatting zitten er in de groep min. 6 deelnemers - iedereen doet eers een kleine voorstelronde mbt wat ze besproken willen zien)

Tafels

Tafel 1: Legal Kickstart - Stefanie Stappers, Monard - Monard Law geeft interactief tips & tricks om je als startende onderneming juridisch voor te bereiden en je onderneming contractueel te wapenen

Tafel 2: Welke kanalen zet je in voor jouw marketingstrategie als (groei)starter? Van website tot sociale media. – Silvia Augusti (iCommit)

Tafel 3: Lijder van een groeibedrijf (met de lange “ij”) – Filip Timmermans, Founder en CEO Skilpod

Coaches
  • Joeri Stoop, Senior Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg
  • Lucas Bellens, Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Banner

 

“Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. Bryo heeft mij de ruimte en het doorzettingsvermogen gegeven om die voorbereiding zo nauwkeurig mogelijk te doen.”

Hatice Kör (ROKSCHILD Limitless Creativity) / Bryo StartUp

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

(inschrijven wel verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?