Skip to main content
 • Home
 • Limburg
 • Inspiratiesessie: Ondernemen als starter - Bryo
Legacy content

Inspiratiesessie: Ondernemen als starter - Bryo

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer. In deze infosessie ontdek je alles over wat onze Bryo starters-community voor jou in petto heeft!

Graag stellen we je voor aan Bryo, de starters-community van Voka. Als beginnend ondernemer ben je al warm gemaakt voor een boeiend ondernemerschapsleven, maar je voelt wel nog de noodzaak om op een professionele en bevattelijke manier wegwijs te krijgen in alle aspecten rond het opstarten en leiden van een eigen onderneming. Herken je jezelf? Dan kan Bryo iets voor jou zijn.

Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds heeft bewezen en klaar is om op te schalen, Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer. Daarom bieden we verschillende trajecten aan: Bryo StandUp, Bryo StartUp en Bryo ScaleUp

“Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. Bryo heeft mij de ruimte en het doorzettingsvermogen gegeven om die voorbereiding zo nauwkeurig mogelijk te doen.” - Hatice Kör (ROKSCHILD Limitless Creativity) / Bryo StartUp

In deze interactieve infosessie laten we je kennismaken met onze community en verschillende trajecten en wat ze voor jou kunnen betekenen. We laten je alvast proeven van een korte workshop en geven je al enkele handvaten en concrete tips mee die jou kunnen helpen in je ondernemersverhaal. Tenslotte heb je de kans om ervaringen uit te wisselen met andere gelijkgestemde ondernemers.

Doelgroep
 • StandUp: Je hebt goesting om te ondernemen en bent nog niet concreet opgestart.
 • StartUp: Je bent een ondernemer met potentieel en hebt reeds een project of onderneming gestart.
 • ScaleUp: Je hebt een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar. Je bent klaar voor de next step.
Programma
 • Wat is Voka en wat kan Bryo voor jou als startende ondernemer betekenen?
 • Welk traject past het best bij jou?
 • Inspiratiemoment
Coaches
 • Joeri Stoop, Senior Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg
 • Lucas Bellens, Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Starters bij Bryo
Maak kennis met enkele van onze enthousiaste starters

  


Contact
Lucas Bellens, lucas.bellens@voka.be, +32 478 50 86 91

logo

Contactpersonen

Lucas Bellens

Adviseur starters

Joeri Stoop

Senior adviseur starters

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

(inschrijven wel verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VDAB
BVI Bekkevoort
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo