Skip to main content
Map

Smart warehousing inspiratietrip

Digitalisering, IT & Technologie

Hoe ziet het magazijn van de toekomst eruit? Magazijnen worden ook gezien als een kostenfactor, waarbij de personeelsfactor vaak zwaar op de begroting drukt. De trend naar automatisering en digitalisering is ingezet. Welke concepten, technologieën en systemen zijn beschikbaar voor het magazijn van de toekomst? Om competitief te blijven en inspiratie op te doen nemen wij jou op 20 april 2023 mee op dagtrip door drie toonaangevende bedrijven. Ga jij ook mee? 

Het magazijn van de toekomst is realiteit

Het 'magazijn van de toekomst' is belangrijk omdat het de manier waarop goederen worden opgeslagen, gepickt en verzonden kan transformeren en efficiënter maken. Hierop inzetten kan jouw onderneming tal van voordelen opleveren: een verbeterde klantenservice, kortere doorlooptijden, lagere kosten en een hogere winstgevendheid voor bedrijven die afhankelijk zijn van logistiek en supply chain management. Kortom, het 'magazijn van de toekomst' biedt jouw onderneming de mogelijkheid om te groeien en concurrerend te blijven in een steeds veranderende markt.

  • 3 Bedrijfsbezoeken
  • + Inspiratie & informatie
  • + Netwerken met gelijkgestemden

Ga met ons mee en maak kennis met volgende bedrijven:

Logflow staat voor een team van ingenieurs dat de logistieke theoretische kennis combineert met de nodige operationele ervaring. Ze kennen de magazijnwerking door en door en kunnen dan ook praktisch onderbouwde oplossingen aanbieden. Passie voor logistiek is hun drijvende kracht en het cement van de organisatie. Stilstaan is achteruit gaan, ze beschouwen het als hun taak om een te vervullen. Innovatieve projecten zijn hiervan het resultaat. Als team beheersen ze de totale logistiek, de harde automatisatie en de IT automatisatie.

logflow

Ontdek hier een blik achter de schermen

Dassy won in 2022 de “logistics project of the year” award. De Brugse fabrikant van werkkledij nam sinds 2011 zijn logistieke projecten zelf in handen, met focus op schaalbaarheid en automatisatie. Zo werd het mogelijk om over een periode van een 10 jaar (2011-2021) een state of the art magazijn uit te bouwen, met de ideale synergie tussen manueel en geautomatiseerd werk.

logflow

Ontdek hier een blik achter de schermen

SSA Archery is een groothandel in boogsport en outdoor artikelen, die samenwerkt met distributeurs en boogschietdealers wereldwijd. Als derde generatie bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring hebben ze alles in huis voor zowel de beginnende schutter als de professionele olympische kampioen. In hun gloednieuw distributiecentrum te Oostende worden maar liefst 30.000 referenties gestockeerd. 

logflow

Ontdek hier een blik achter de schermen

In samenwerking met

Logflow

 

Contactpersoon

Sebastien Conings

Senior adviseur ondernemingen

Wanneer

Prijs

€ 375.00 (excl. BTW) voor Voka-leden
€ 450.00 (excl. BTW) voor niet-leden.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.