Skip to main content
Voka Community -

Netwerken Limburg

Wil jij deel uitmaken van de fundering die de Limburgse maakindustrie naar een hoger niveau tilt? 

Het netwerk Smart Manufacturing Solutions focust zich op het verenigen van integratoren, machinebouwers, maakbedrijven en technology scouting companies.

Onze doelstelling is het samenbrengen van de verschillende rollen uit de verticale supply chain die de Limburgse maakindustrie competitief kan versterken en op de kaart kan zetten. Er zijn behoeften en mogelijkheden aan zowel de kant van de afnemers, als aan de kant van de leveranciers. Deze moeten afgestemd en gedeeld worden, om zo tot een gezamenlijke strategie te kunnen komen.

Er zal een grote focus liggen op de technologieën en technieken die er vanaf morgen reeds mogelijk en beschikbaar zijn, zodat de bedrijven concrete projecten en investeringen kunnen opzetten met de kennis en connecties die ze meenemen uit de sessies.

Agenda 2021-2022
Datum Sessie Tijdstip Locatie Onderwerp
Maandag 21/02/2022 Kickoff 18u00 Thor Central Kickoffactiviteit
Maandag 21/03/2022 Sessie 1 TBA TBA TBA
Maandag 25/04/2022 Sessie 2 TBA TBA TBA
Maandag 13/06/2022 Sessie 3 TBA TBA TBA

 

Wie kan deelnemen?

Maakbedrijven, (tech-)integrators en technology scouters zijn het kloppend hart van dit netwerk. We verwelkomen daarom ook van harte alle technische en operationele verantwoordelijken, alsook experten die beslissingsbevoegdheden hebben omtrent techniek en innovatie, en ook manufacturing engineers die binnen dit soort bedrijven actief zijn.
 

Stuurgroep

De stuurgroep van dit netwerk bestaat uit technologiepioniers die de verdere uitbouw en het netwerk zullen begeleiden. De voorzitter van dit netwerk is Stefan Peerenbooms (Tenneco Automotive). De stuurgroep bestaat uit Jorg Hendrikx (Vlegel Technology), Patrick Gielis (Beckhoff Automation), Tom Munters (Flanders Make) en Laurens Potargent (AMS Robotics).
 

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 555,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. Tijdens dit werkingsjaar komen we 5 keer samen. Lidmaatschap is persoonlijk op naam.

 

2

Contactpersonen

Bob Daniëls

Coördinator Netwerken

Rolan Linsen

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo