Skip to main content

Wat

Het netwerk Sales is de kortste weg naar een fundamentele meerwaarde voor elke salesverantwoordelijke die zijn of haar kennisnetwerk wenst uit te breiden. Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van verkoopsproblematiek en het leiden van een sales team. Tijdens interactieve sessies ontvangt u concrete tips en tricks. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen. Dit wordt zoveel mogelijk gecombineerd met een bedrijfsbezoek.

Ik vind hier enorme meerwaarde, zowel professioneel als persoonlijk - na 3 jaar ben ik nog steeds blij dat ik 'Ja' zei om in het netwerk te stappen.

Natalie Herczeg (Randstad)
Agenda 2021-2022
Datum Locatie Thema

Woensdag 20/10/2021

La Bottega Pitchen
Woensdag 08/12/2021 Online sessie

Optimaal motiveren op de hybride werkvloer door Hermina van Coillie (Flourish)

Woensdag 16/02/2022 Online sessie Discussie en interactie rond HR topic

Dinsdag 29/03/2022

Futech

Rondleiding + inzichten in hun sales 

Woensdag 20/04/2022 Vandersanden Prijszetting; korting geven
Woensdag 08/06/2022 Ebema Informele sessie 

Wie

Iedereen met een verantwoordelijke salesfunctie is welkom in dit netwerk, mits hij/zij tewerkgesteld is in een onderneming met minimum 50 werknemers. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Werknemers van ondernemingen die sales services aanbieden (sales trainers, ...) kunnen niet toetreden.

Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Natalie Herczeg (Randstad). Verder bestaat de stuurgroep uit Erwin Custers (BKM), Jan Delvaux (Hansa-Flex), Thijs Vangrunderbeeck (Zimmo), en Wim Quax (Ethias).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 335,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events