Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Sales

1 2

Wat

Het netwerk Sales is de kortste weg naar een fundamentele meerwaarde voor elke salesverantwoordelijke die zijn of haar kennisnetwerk wenst uit te breiden. Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van verkoopsproblematiek en het leiden van een sales team. Tijdens interactieve sessies ontvangt u concrete tips en tricks. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen. Dit wordt zoveel mogelijk gecombineerd met een bedrijfsbezoek.

Agenda 2018-2019

  • 10/10/2018: Mobiliteit, Groep Delorge Audi
  • 28/11/2018: Coaching, M Hotel Genk
  • 20/02/2019: Interactieve sessie, Alro
  • 27/03/2019: Retentie, Bamps Eurassur
  • 12/06/2019: Afsluiting werkingsjaar, Brouwland

Wie

Iedereen met een verantwoordelijke salesfunctie is welkom in dit netwerk, mits hij/zij tewerkgesteld is in een onderneming met minimum 50 werknemers. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Werknemers van ondernemingen die sales services aanbieden (sales trainers, ...) kunnen niet toetreden.

Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Erwin Custers (BKM). Verder bestaat de stuurgroep uit Jan Delvaux (Hansa-Flex), Thijs Vangrunderbeeck (Zimmo), Natalie Herczeg (Randstad) en Wim Quax (Ethias).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €296,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk Sales is Elien Wuestenberghs:
E-mail: elien.wuestenberghs@voka.be 
Tel.: 011 56 02 93

2

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo