Skip to main content
Voka Community -

Netwerken Limburg

Wat

Het netwerk Sales is de kortste weg naar een fundamentele meerwaarde voor elke salesverantwoordelijke die zijn of haar kennisnetwerk wenst uit te breiden. Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van verkoopsproblematiek en het leiden van een sales team. Tijdens interactieve sessies ontvangt u concrete tips en tricks. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen. Dit wordt zoveel mogelijk gecombineerd met een bedrijfsbezoek.

Ik vind hier enorme meerwaarde, zowel professioneel als persoonlijk - na 3 jaar ben ik nog steeds blij dat ik 'Ja' zei om in het netwerk te stappen.

Natalie Herczeg (Randstad)
Agenda 2020-2021
Datum Locatie Uur Thema
Woensdag 21/10/2020 Online 18u00

Hoe mentale welzijn van medewerkers garanderen?

Donderdag 03/12/2020 Online 18u00

Digitale transitie in sales: Webinar opzet en aanpak

Woensdag 10/02/2021 Online 18u00 Internal vs external sales
Woensdag 24/03/2021 Online  18u00 Prospectie en sales management
Woensdag 09/06/2021 Voka  18u00 Informeel netwerken op de Voka Pelouse

Wie

Iedereen met een verantwoordelijke salesfunctie is welkom in dit netwerk, mits hij/zij tewerkgesteld is in een onderneming met minimum 50 werknemers. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Werknemers van ondernemingen die sales services aanbieden (sales trainers, ...) kunnen niet toetreden.

Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Natalie Herczeg (Randstad). Verder bestaat de stuurgroep uit Erwin Custers (BKM), Jan Delvaux (Hansa-Flex), Thijs Vangrunderbeeck (Zimmo), en Wim Quax (Ethias).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 335,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

 

2

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo