Skip to main content
Map

Robotic Process Automation in Finance

Robotic Process Automation of RPA is een software technologie waarmee je digitale werknemers of software robots kan creëren die repetitieve taken automatisch uitvoeren. Aangezien met RPA vaak een zeer snelle Return on Investment kan gerealiseerd worden, staat deze technologie bekend als het laaghangend fruit binnen Artificiële Intelligentie. Deze opleiding belicht concrete toepassingen van RPA binnen Finance, waarbij zowel toepassingen voor grote bedrijven als voor KMO’s aan bod komen. 

Vele bedrijven, zowel grote bedrijven als KMO’s, ontdekken de voordelen van Robotic Process Automation voor het automatiseren van routine taken. Robotic Process Automation of RPA is een software technologie waarmee je digitale werknemers of software robots kan creëren die repetitieve taken automatisch uitvoeren. Het onderzoeksbureau Gartner bestempelde RPA onlangs als de snelst groeiende softwaremarkt ter wereld. Aangezien met RPA vaak een zeer snelle Return on Investment kan gerealiseerd worden, staat deze technologie bekend als het laaghangend fruit binnen Artificiële Intelligentie.

Ontdek in deze blogpost alvast 12 toepassingen van RPA. 

Vaak wordt RPA toegepast binnen de financiële afdeling, bijvoorbeeld voor het verwerken van facturen en betalingen, voor het beheren van master data en voor een breed gamma aan repetitieve handelingen in backoffice, accounting of controlling.

Deze opleiding belicht concrete toepassingen van RPA binnen Finance, waarbij zowel toepassingen voor grote bedrijven als voor KMO’s aan bod komen. 
 

Programma

Tijdens deze sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is RPA?
  • Live demo’s van RPA robots binnen finance
  • Toelichting van praktijkcases van RPA binnen finance
  • Hoe succesvol RPA toepassen en schalen?
Doelstelling

Na deze opleiding ken je de meerwaarde van software robots binnen finance aan de hand van concrete cases en live demo’s en heb je een stevige basis mee om mee te nemen naar de eigen organisatie.

Doelgroep en voorkennis

Deze sessies richten zich op beslissingsnemers of project/program managers met interesse in toepassingen van Robotic Process Automation voor finance. De opleiding staat open voor deelnemers uit verschillende sectoren, bvb diensten, zorg, maakindustrie, nutsvoorzieningen, etc

RPA is zowel interessant voor grote als middelgrote ondernemingen. Er is geen technologische voorkennis vereist. Zowel bedrijven die nog niet actief zijn rond RPA als diegenen die er al wel mee bezig zijn, mogen aansluiten.
 

Docent

dr. ir. Joris Van Ostaeyen
CSO bij Robonext

Robonext is een IT service bedrijf gespecialiseerd in de implementatie van Robotic Process Automation en Artificial Intelligence. Meer informatie op www.robonext.eu

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond innovatie vind je hier

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:
DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.