Skip to main content

Real Leaders 2021

Als leider van een organisatie kom je vaak voor uitdagingen te staan. Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma willen wij daarom bijdragen aan jouw ontwikkeling als authentieke en impactvolle bedrijfsleider. Daarnaast kom je in een groep van leiders terecht, waarin je elkaar kan ondersteunen in uitdagingen.

 

Wat? 

Real Leaders is een 15-daagse beleving die zich afspeelt buiten de bedrijfsmuren. Het programma bestaat uit een mix van diverse leervormen, gestoeld op de kennis en ervaring van James Bampfield van Quinx.

Real Leaders geeft jou inzichten in het geheim van een top-CEO als succesvolle leider.

Voor wie? 

Real Leaders is er voor de ondernemer die wil stilstaan bij zijn of haar leiderschapspositie en de eigen onderneming wil laten evolueren op een bewuste en waardengedreven manier.

Programma

MODULE 1: PERSONAL DYNAMICS

In de eerste module staat zelfonderzoek centraal met als doel kennis en bewustzijn van diepgewortelde patronen in jezelf die jou sturen in jouw leiderschapsstijl.

  • Deel 1: 24 tot en met 26 november 2021
  • Deel 2: 13 tot en met 14 januari 2021

 

MODULE 2: GROUP DYNAMICS

In de tweede module staan we stil bij de verschillende dimensies van groepsdynamica met als doel kennis en bewustzijn van jouw eigen positie in verschillende groepen/teams en jouw effect op de groepsdynamica: “Hoe geef je energie aan jouw team? Hoe beïnvloed je verandering in jouw team?”

  • Deel 1: 23 tot en met 25 februari 2022
  • Deel 2: 31 maart tot en met 1 april 2022
MODULE 3: CHANGE DYNAMICS

De opgedane zelfkennis uit module 1 & 2 vormen de basis om echt verandering door te voeren. Tijdens deze module kies je een specifiek veranderingsproject in jouw eigen onderneming. Hierbij maak je gebruik van de opgedane kennis bij jezelf en van de reisgenoten om de verandering te implementeren in jouw bedrijf.

  • Deel 1: 4 tot en met 6 mei 2022
  • Deel 2: 9 tot en met 10 juni 2022

Het was confronterend om te zien dat de mindere kanten van het bedrijf in lijn lagen met mijn eigen minpunten. Als mijn bedrijf wil groeien, moet ik zelf ook deel uitmaken van die groeispurt."

Mieke Neven, zaakvoerder Burocad en Printsalon

Lees de volledige getuigenis van Mieke over het opleidingsprogramma >> hier <<

mieke Neven

Praktisch

Taal

Engels en Nederlands
Deelnemers kunnen zich professioneel uitdrukken in het Engels.

Locatie

La Butte aux bois
De Heerlijckyt van Elsmeren
 

Deelnameprijs

€ 8000,00 excl. btw voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg
20 tot 30% korting via KMO-portefeuille is mogelijk, voorwaarden zie www.kmoportefeuille.be (erkenningsnummer DV.O105507)

Inbegrepen:

Groepsbegeleiding en coaching
Lunch, diner, drank aan tafel, versnaperingen, extra activiteiten
Syllabi en boeken

Niet inbegrepen:

Hotelovernachting & ontbijt: ongeveer € 135,00 excl. btw per nacht
Extra onkosten zoals dranken aan de bar of minibar.
 

Ga jij voor écht leiderschap?

> Kom naar de infosessie op 20 september 2021
> Neem contact op met Lena Clement (+32 470 84 80 86)

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Wanneer

Prijs

€ 8 000,00 voor leden van Voka - KvK Limburg, excl. BTW

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:
DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 105 uur

Voorwaarden

Bij annulering van je deelname op minder dan 30 dagen voor aanvang van het traject heeft de opleidingsverstrekker Voka - Kamer van Koophandel Limburg recht op 10% van het totaalbedrag van het traject.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo