Skip to main content
Map
  • Limburg
  • Maak onderbouwde keuzes met een Raad van Advies (online)

Maak onderbouwde keuzes met een Raad van Advies (online)

  • Online

Ga voor een maximaal rendement met de juiste experts. Kom er meer over te weten tijdens deze online class op 7 mei 2020.

Wil jij ook net dat tikkeltje hoger schakelen in de professionalisering van jouw onderneming? In onzekere en uitdagende tijden als deze, kan een klankbord met experts misschien dat stukje van jouw businessplan invullen dat nog ontbrak? In dat geval kan een Raad van Advies een oplossing bieden! Een Raad van Advies is een kritisch klankbord en denktank voor de eigenaar-ondernemer die graag zijn uitdagingen wil bespreken met externen.

Deze opleiding richt zich op het aanreiken van concrete handvaten voor het opzetten van een kwalitatieve Raad van Advies of optimaliseren van uw bestaande Raad. 

Nog op zoek naar de geschikte externe adviseurs voor uw Raad van Advies? Ook daar ondersteunen wij je graag! Door jouw deelname aan de Workshop, zal je de exclusieve toegang krijgen tot onze database en matchmakingtool met externe adviseurs. Maak kennis met onze 110 kandidaat-adviseurs. Meer info over de database vind je hier.

Programma
  • Deugdelijk bestuur in praktijk: professionalisering van mijn bedrijf
  • Wat mag ik als ondernemer verwachten en wat niet?
  • Tips & Tricks voor duurzame samenwerking met internen en externen
  • Overzicht en stappenplan tot een goedwerkende RvA, Tips & Tricks
  • Kwalitatieve besluitvorming
Doelgroep

Eigenaars-Ondernemers, bedrijfsleiders, CEO’s, kaderleden die op zoek zijn naar concrete richtsnoeren.

Docent

Jan Maurissen:

  • Partner bij Van Havermaet
  • Extern Adviseur in meerdere Raden van Advies

opzetten rvaNog op zoek naar de geschikte Externe Adviseurs voor uw Raad van Advies?

Ook daar ondersteunen wij je graag! Door uw deelname aan de Workshop, zal je de exclusieve toegang krijgen tot het digitale Platform Eigenaars-Ondernemers. Op het platform zal je terecht kunnen voor de zoektocht naar geschikte externe adviseurs van uw Raad van Advies. Het platform biedt hiertoe een uitgebreide database en een exclusieve matchmakingtool. Met deze tool kan u kandidaten matchen met de noden van uw bedrijf. U geeft aan welke competenties reeds aanwezig zijn in uw organisatie om zo tot een ideale Raad van Advies komen. Meer info over het Platform Eigenaars-Ondernemers vind je hier.


KMO-portefeuille

Tussenkomst via KMO-portefeuille mogelijk. Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

biv

Logo EO     KMO-portefeuille     Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 165,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

LI - RECORE