Skip to main content
plato
  • On- en offline

Rendez-vous voor de groeiende ondernemer

Als zaakvoerder moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom naar de infosessie op 21 juni 2021 en ontdek wat ons groeitraject Plato voor jou zou kunnen betekenen.

Programma

12.00u Ontvangst met broodjes
12.30u Toelichting Plato-trajecten
12.45u Getuigenis Plato-nist & Q&A

“Mijn bedrijf zit momenteel in een groeifase, wat maakt dat ik heel veel verschillende zaken moet managen. Plato gaf me de kans om van dichtbij te leren van bedrijven die een stuk verder staan. Ik heb kunnen analyseren hoe zij hun groei hebben aangepakt en dat was heel leerrijk.”


Caroline Rigo, Cent Pur Cent

Caroline Rigo, Cent Pur Cent

Plato is een uniek peterschapsproject voor KMO-bedrijfsleiders en beslissingsnemers die gedurende een jaar begeleid worden door 2 peters. Tijdens maandelijkse avondsessies komen zij samen om kennis en inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe waardevolle contacten te leggen. Maak zelf deel uit van dit klankbord, om elkaar als groep te stimuleren en te ondersteunen in dagdagelijkse uitdagingen.

 platovlaio

Contactpersoon

Chloë Rutten

Senior coördinator Plato

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis
(inschrijven wel verplicht)

Deze infosessie kan ook online gevolgd worden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo