Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

partnerships voka kamer van koophandel limburg

Eventpartner zijn reikt verder dan het evenement zelf

Als partner bij Voka - KvK Limburg krijg je logovermelding zowel voor, tijdens als na de events. Denk maar aan: postuitnodigingen, mailings, social posts, advertenties in diversie magazines, menukaarten, tv-schermen, enzovoort. We blazen jaarlijks tal van onze leden omver met vernieuwde en exclusieve events. Dit zowel sectorgericht als grootse ledenfeesten. Benieuwd welke events wij in ons aanbod hebben? Ontdek ze via onderstaande button.

Meer info

Vijf voordelen om eventpartner te worden

  • Positioneer je merk

Deel het verhaal van je bedrijf. Presenting partner zijn reikt verder dan het evenement zelf. Het is een geïntegreerde campagne met media en contactmomenten om jouw merk kenbaar te laken bij het Limburgse ondernemerslandschap.

  • Doelgroep

Voka - Kamer van Koophandel Limburg is dé grootste netwerkvereniging van Limburg. Als eventpartner heb je een bereik van meer dan 3000 Limburgse leden. 

 

  • Netwerken

Onze events zijn ontwikkeld om optimale netwerkmogelijkheden te creëren. Betrek je team in dit event om het meeste uit je aanwezigheid te halen, en nieuwe kansen en business te identificeren.

 

  • Activatie

Met je eigen stand of andere vorm van activatie ben je duidelijk aanwezig en zichtbaar. De ideale aanpak om de dialoog te starten met aanwezige ondernemers en beslissingsnemers. Kortom, de perfecte basis om bestaande relaties te verdiepen of nieuwe business te genereren.

 

  • Exclusiviteit

We gaan voor variatie en exclusiviteit. Per branche of niche laten we slechts een maximum aantal bedrijven toe. First come, first served.

Wil jij net als onze andere eventpartners het verhaal van jouw bedrijf of merk delen met meer dan 3000 Limburgse leden, neem dan contact op met Wouter Vanlee om jouw partnership te bespreken en nieuwe business te genereren. 

Ontdek hier alles over de partnerships

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships