Skip to main content
  • Limburg
  • Onder Ondernemers - Nelissen Steenfabrieken versus Vivendum

Onder Ondernemers - Nelissen Steenfabrieken versus Vivendum

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door een Limburgs bedrijf. Op 17 oktober 2022 proef je de kookkunsten van sterrenchef Alex Clevers (Vivendum) achter de schermen van het bedrijf Nelissen Steenfabrieken in Lanaken.

onder ondernemers voka limburg

Onze bedrijvige provincie heeft heel wat te bieden op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één weg te ontdekken. Kijk mee achter de schermen van het Limburgse bedrijf Nelissen Steenfabrieken, proef van de overheerlijke gerechten van sterrenzaak Vivendum, ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini en de specialty koffie van Monx Roasters. 

Nelissen Steenfabrieken

Nelissen Steenfabrieken: natuurlijk, duurzaam bouwen! Nelissen Steenfabrieken, fabrikant van gevelstenen en gevelisolatiesystemen, is een gevestigde waarde in Limburg. De rijke geschiedenis van dit bedrijf begon meer dan 100 jaar geleden, toen Nelissen zich als lokaal familiebedrijf op de binnenlandse markt profileerde. Vandaag de dag heeft het bedrijf zich ontpopt tot een grote speler op de internationale markt met een omzet van 185 miljoen stenen.

 

onder ondernemers

4 generaties kwaliteit

Al 4 generaties lang biedt Nelissen Steenfabrieken gevelstenen van de hoogste kwaliteit. Neven Carlos Jorissen, Burt Nelissen en Joeri Gevers, telgen van de 4de generatie staan nu aan het roer van de organisatie. Onder het motto “innovate today to shape tomorrow”, biedt Nelissen een uitgebreide waaier van gevelstenen voor elke stijl aan: klassieke, moderne, pastorij of eigentijdse woningen. Dit alles in meer dan 100 kleuren en 8 maten. De Nelissen gevelstenen zijn zowel geschikt voor traditioneel metselwerk als voor moderne technieken zoals het verlijmen of het vermetselen met dunbedmortel. 

onder ondernemers nelissen steenfabrieken voka kamer van koophandel kvk limburg

Vivendum

Sterrenchef Alex Clevers van Vivendum serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini. Sinds 2007 prijkt een Michelin - certificaat met 1 ster op de gevel van Vivendum. In de uit 1736 daterende kapelaanswoning in Dilsen kan je niet enkel culinair genieten (GaultMillau: 16/20). Ook biedt Vivendum de mogelijkheid om te overnachten in een groene oase van rust.

onder ondernemers nelissen steenfabrieken voka kamer van koophandel kvk limburg

Programma

17.30 uur    Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur    Welkomstwoord 
18.10 uur    Uiteenzetting door de CEO en vragenronde
19.00 uur    De CEO neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf
20.00 uur    Culinaire hoogstandjes bereid door een sterrenkok
22.00 uur    Dankwoord en afsluiting

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Benieuwd naar wat wij jou nog kunnen bieden op vlak van netwerkevents? Neem dan zeker een kijkje op onze algemene eventpagina. 

Meer info

logo

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Adres

Nelissen Steenfabrieken
Kiezelweg 458-460
3620 Kesselt Lanaken

Wanneer

Prijs

€165,00 p.p. (excl. btw)
Enkel voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is de boodschap! 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk maandag 10 oktober 2022.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.