Skip to main content
  • Limburg
  • Onder Ondernemers - H. Essers versus Slagmolen

Onder Ondernemers - H. Essers versus Slagmolen

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door een Limburgs bedrijf. Op 5 december 2022 proef je de kookkunsten van sterrenchef Bert Meewis (Slagmolen) achter de schermen van het bedrijf H. Essers in Genk. 

afb

Onze bedrijvige provincie heeft heel wat te bieden op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één weg te ontdekken. Kijk mee achter de schermen van het Limburgse bedrijf H. Essers, proef van de overheerlijke gerechten van sterrenzaak Slagmolen en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini.

H. Essers

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt transport- en logistieke oplossingen over heel Europa. Het familiaal bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie en farma.

onder ondernemers

Futureproof hoofdkantoor

In de zomer van 2021 werd een nieuw, duurzaam en futureproof hoofdkantoor in gebruik genomen in Genk. Het 30 meter hoge kantoor met 4.200 m2 aan oppervlakte, verspreid over 6 verdiepingen biedt een inspirerende omgeving voor momenteel 135 medewerkers.

onder ondernemers voka limburg

Slagmolen

Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini. In een authentieke watermolen, gelegen in Oudsbergen, ontvangt gastvrouw Karlijn Libbrecht doorgaans haar gasten om hen te laten genieten van de kookkunsten van haar man Bert en zoon Giel. Met 2 Michelinsterren en een GaultMillau-score van 18/20 is dit telkens een gedroomde culinaire belevenis op een gedroomde authentieke plek.

onder ondernemers

Programma

17.30 uur    Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur    Welkomstwoord door Karin Van De Velde, voorzitter Voka - KvK Limburg
18.10 uur    Uiteenzetting door de CEO en vragenronde
19.00 uur    De CEO neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf
20.00 uur    Culinaire hoogstandjes bereid door een sterrenkok
22.00 uur    Dankwoord en afsluiting

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Benieuwd naar wat wij jou nog kunnen bieden op vlak van netwerkevents? Neem dan zeker een kijkje op onze algemene eventpagina. 

Meer info

logo

Adres

H. Essers
Transportlaan 4
3600 Genk

Wanneer

Prijs

€165,00 p.p. (excl. btw)
Enkel voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is de boodschap! 

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk 28 november 2022.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.