Skip to main content

Onder Ondernemers 2021

Geniet onder ondernemers van een culinaire sterrenwandeling bij vijf Limburgse bedrijven!

Onder Ondernemers

Onze bedrijvige provincie huisvest tal van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één klap te ontdekken. Wandel mee achter de schermen van 5 Limburgse bedrijven, proef van de 'sterrenkunstjes' van 5 gerenommeerde chefs en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini.* Bovendien laten de gastvrije bedrijfsleiders in het hart van hun onderneming kijken, en dat samen met een selecte groep van gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO's en COO's.

*Deelnemen kan eveneens per sessie.

Onder Ondernemers:

  • 5 momenten
  • 5 bedrijfsbezoeken
  • 5 sterrendiners
  • 250 bedrijfsleiders
13 september | Haletra versus Restaurant Slagmolen

Haletra is een drukkerij in Helchteren. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de derde generatie en familiaal aandeelhouder Dieter Paredis. Het familiebedrijf heeft door een consequente investeringsstrategie een gestage groei gekend. Met een ultramodern machinepark en meer dan 50 medewerkers positioneert Haletra zich zonder meer bij de grafische top in de Benelux.

Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

>> Meer info en inschrijven <<

4 oktober | Gutami Solar versus Vivendum

Gutami Solar is een sterk groeiende onderneming die jaarlijks meer dan 8000 residentiële zonnesystemen installeert in België en Nederland. Ook als groothandel en distributeur van PV-materialen staat de onderneming zeer sterk in de markt. Daar bovenop komen ook grotere, industriële projecten bij hen aan bod.

Sterrenchef Alex Clevers van Vivendum serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

>> Meer info en inschrijven <<

18 oktober | Youston versus Altermezzo

Na een autonome groei en een aantal acquisities werd Youston het grootste digitalisatiebedrijf van België. Voor dit groeibedrijf was een passende thuis nodig, en die heeft het gebouwd op de vruchtbare grond van de Ford-site. Hier werkt Youston nu aan het grootste beveiligde en geconditioneerde archief van Europa. Meer dan 150 medewerkers helpen bij de overgang van papieren naar digitale werking in honderden bedrijven, ziekenhuizen en overheden.

Sterrenchef Jo Grootaers van Altermezzo serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

>> Meer info en inschrijven <<

8 november | Aerotrim verus Restaurant Slagmolen

Aerotrim, onderdeel van de internationale Soudal Group, is al meer dan 55 jaar een toonaangevende speler in de Europese Aerosol markt. Daarin focust het bedrijf op innovatieve productontwikkeling, geautomatiseerde productie en klantgerichte kwaliteitscontrole. Momenteel legt Aerotrim de laatste hand aan een volledig nieuwe fabriek in Pelt. Met de meest moderne productietechnologie zal dit het bedrijf opnieuw in pole-position brengen in haar sector. 

Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

>> Meer info en inschrijven <<

29 november| Franssen Products versus Restaurant Slagmolen

Wat bijna een eeuw geleden van start ging als eenvoudige schrijnwerkerij, is anno 2021 uitgegroeid tot een specialist in keukens, dressings en ander maatwerk. Franssen vervaardigt niet alleen keukens op maat, maar helpt met Just Franssen ook bij totaalrenovaties. Vandaag staat de derde generatie, Alain en Patrick, aan het spreekwoordelijke interne fornuis van Franssen. De broers worden bijgestaan door Jan Stinckens. Ze stellen hun hoofdkantoor in Pelt open, om zo kennis te maken met Belgisch (en Limburgs) vakmanschap.

Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

>> Meer info en inschrijven <<

Claim jouw jaarabonnement

Profiteer van het voordeeltarief via ons jaarabonnement.
Door in te schrijven voor alle vijf sessies tezamen bespaar je een aanzienlijk deel op de deelnameprijs per sessie. 
Inschrijven voor het jaarabonnement kan tot en met 7 mei 2021.

>> Schrijf je meteen in <<

*Voorwaarden

  1. Deelname enkel mogelijk voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.
  2. Inschrijven voor het jaarabonnement kan tot en met 7 mei 2021.
  3. 100% van de deelnameprijs is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds je plaats innemen.

    logo

 

Heb je een vraag?

Stel ze hier!

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Wanneer

Prijs

Per sessie
Voka-lid: 145,00 euro excl. btw

Jaarabonnement
Voka-lid: 675 euro excl. btw

Check alle voorwaarden*

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per e-mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VDAB
Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo