Skip to main content

OndernemersUniversiteit

De OndernemersUniversiteit is een uniek concept voor eigenaars-ondernemers dat je de kans geeft om je persoonlijke inzichten te verruimen. De verschillende clusters vertrekken vanuit de noden én expertise omtrent een specifiek vakdomein.

In samenwerking met de Universiteit Hasselt organiseren we op basis van een goed evenwicht tussen theorie en praktijkgerichte cases verschillende LAB's die meteen toegepast kunnen worden binnen jouw professionele omgeving. Met de juiste inzichten helpen we je verder op weg om te groeien als ondernemer maar ook om je bedrijf verder te laten ontwikkelen.

Gedurende de eerste sessies gaan we in de diepte en daarna schiet je zelf in actie. Onder begeleiding van de docent, geprikkeld door praktijkgetuigen en samen met de andere deelnemers ga je aan de slag. Tot slot komen we nog een keer samen om jouw plan te bespreken zodat jij alvast klaar bent voor de toekomst.

CTSL
Heidi Lemmens (CTSL) over haar deelname aan de cluster Digitalisering en Financiën van de OndernemersUniversiteit. Klik hier om het volledige interivew te lezen.

 

Foto

Contactpersoon

Ellen Olislagers

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo