Skip to main content
Map

Onder Ondernemers bij Essec

In 2022 werd het startschot gegeven om aan de slag te gaan met het nieuwe hoofdkantoor van Essec. Ongeveer een jaar later nodigen wij jou uit voor een exclusieve primeur bij deze Limburgse speler tijdens Onder Ondernemers. Laat je op 11 september 2023 onderdompelen tijdens een culinair sterrendiner en exclusieve tour door deze telecomgroep en ICT-generator. 

Exclusieve, culinaire bedrijfstour

Een inspirerende en exclusieve bedrijfstour, culinair sterrendiner door Bert Meewis van Restaurant 'De Slagmolen' en connecteren met Limburgse ondernemers? Dat zijn dé ingrediënten van ‘Onder Ondernemers’. We nemen jou mee achter de schermen van het nieuwe hoofdkantoor van Essec in Tessenderlo. Sinds 1977 trouwe partner in de telecom sector en tot op heden helemaal klaar voor een draadloze toekomst.

  • 1 Sterrendiner door 'De Slagmolen'
  • 2 Inspirerende bedrijfstour Essec
  • + Limburgse ondernemers verbinden

Zeg maar 'ja' tegen Essec

"Slimme communicatie oplossingen nodig? Zeg maar 'ja' tegen Essec", is de missie van deze telecomgroep. Ze zien de toekomst draadloos, van A tot Z. Van efficiënt samenwerken zonder draad tot beeldbellen in de toekomst via hologrammen. Geen toepassing is volgens Essec te gek om jouw organisatie in topconditie te houden. Ontdek hieronder al een kleine sneak peek van hun nieuwe hoofdkantoor... 

Met dank aan onze partners

onder ondernemers voka limburg

Contactpersonen

Olivier Brialmont

Verantwoordelijke ledenrelaties

Senne Timmermans

Projectmedewerker communicatie & events

Adres

Essec
3980 Tessenderlo

Wanneer

Prijs

€195,00 (excl. btw)

Exclusief event voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.
 

Voorwaarden

Schriftelijke annulering voor 11/08/2023: deelnameprijs zal worden teruggestort, wel aanrekening van 50 euro administratiekost  

Schriftelijke annulering vanaf 11/08/2023: 100% van de deelnameprijs blijft verschuldigd 

Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.