Skip to main content
Map

Onder Ondernemers '23 - Dethier

Een inspirerende bedrijfstour, culinair sterrendiner door Alex Clevers (Vivendum) en connecteren met Limburgse ondernemers. Dat zijn dé ingrediënten van ‘Onder Ondernemers’. Geniet op 27 februari 2023 samen met tal van andere ondernemers van een culinaire tour bij bouwbedrijf Dethier, een Limburgse toponderneming en bouwgenoot sinds 1947. 

onder ondernemers voka limburg

Culinaire bedrijfstour

Dat onze bedrijvige provincie heel wat te bieden heeft op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs, dat wisten we al langer dan vandaag. Voor deze exclusieve editie van 'Onder Ondernemers' gaan we langs bij bouwbedrijf Dethier.

Op maandag 27 februari 2023 kan je proeven van de heerlijke gerechten klaargemaakt door sterrenchef Alex Clevers van restaurant Vivendum en dat achter de schermen van Dethier, een Limburgs familiebedrijf dat al sinds 1947 dé totaalpartner is voor al uw bouwprojecten. Licata Vini zorgt voor Italiaanse topwijnen en de lekkerste koffie wordt voorzien door Monx Roasters.

  • 1 Driegangen sterrendiner Vivendum
  • 1 Inspirerende bedrijfstour Dethier
  • + Limburgse ondernemers verbinden

Dethier, bouwgenoot sinds 1947

Dethier, een bouwpartner van gelijkgestemden: correct en constructief. Een familiebedrijf waar samenwerken op de eerste plaats komt. Waar het geheel meer kan zijn dan de som van de afzonderlijke delen. Op industrieterrein De Kolmen in Alken werd het nieuwe hoofdkantoor van dit groeiende bouwbedrijf officieel ingehuldigd. Grijp jouw kans om een ‘behind the scenes’ tour te beleven in de nieuwe thuisbasis, gebouwd op de plaats waar vroeger het ouderlijk huis stond. Ontdek hieronder al een kleine sneak peek...

Met dank aan onze partners

onder ondernemers voka limburg

Contactpersonen

Kim Jacobs

Verantwoordelijke ledenrelaties

Senne Timmermans

Projectmedewerker communicatie & events

Adres

Industrieterrein Kolmen 1107
3570 Alken

Wanneer

Prijs

€195,00 (excl. btw)

Exclusief event voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

Voorwaarden

Schriftelijke annulering voor 27/01/2023: deelnameprijs zal worden teruggestort, wel aanrekening van 50 euro administratiekost  

Schriftelijke annulering vanaf 27/01/2023: 100% van de deelnameprijs blijft verschuldigd 

Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.