Skip to main content

NextGen Growth

Nextgen Growth is een groeitraject voor de familiale opvolger op zoek naar persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze tweedaagse workshop leer je concreet hoe je jouw sterktes én zwaktes kan omvormen tot opportuniteiten binnen jouw familiebedrijf.

Ontdek samen met een groep van gelijkgestemde 'next generation' ondernemers waar je sterktes en verlangens liggen. Leer deze te vertalen naar de werkvloer en familie. De zaken waar je tegenop loopt worden bespreekbaar gemaakt, met ruimte voor ervaringsuitwisseling met de groep.

Thema’s:

 • Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling
 • Drang om te bewijzen, angst om te mislukken
 • Relatie met collega’s
 • Verschillende generaties en opvolging
 • Gevoeligheden van de verschillende stakeholders

Waarom je dit traject niet mag missen...

Aan de slag gaan als opvolger in het familiebedrijf als 'zoon of dochter van' is niet eenvoudig. Je legt van nature andere accenten dan je ouders en je werknemers zijn gevoelig voor verandering. Tijdens het traject van NextGen Growth beginnen we bij de basis en dat ben jij zelf! Na het traject zal je sterker in je schoenen staan om in het bedrijf te werken tussen de andere werknemers en in de toekomst er eventueel een leidende rol op te nemen.

Doelgroep voor deze tweedaagse

Behoor jij tot de opvolgende generatie binnen het familiebedrijf? Schrijf je dan zeker in! We laten max. 8 deelnemers toe om zo individueel mogelijk te werk te gaan.

Docent Evelien Torfs neemt je op sleeptouw

Evelien Torfs begeleidt teams en individuen bij vragen over samenwerken, communicatie, welbevinden op het werk en teamdynamieken. Evelien is de dochter van Wouter Torfs, Schoenen Torfs, en kent als geen ander de dynamieken die spelen binnen familie en bedrijf.

Evelien Torfs quote

 

Praktische info

De tweedaagse start op vrijdag 9 oktober om 9u en eindigt op zaterdag 10 oktober om 16u. Dit laat ons toe om in de diepte te werken. Overnachting wordt optioneel aangeboden in het Terhills hotel in Maasmechelen. Eind oktober zie je de groep terug tijdens een avondsessie waar je terugkijkt op de leerpunten van de tweedaagse.

Foto

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Terhills Hotel
Zetellaan 68
3630 Maasmechelen

Wanneer

Prijs

€550,00 Excl. BTW

Overnachting:
€150,00 Excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

 • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
 • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
 • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
 • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
 • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

VDAB
BVI Bekkevoort
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo