Skip to main content

Nextgen Growth

Nextgen Growth is een groeitraject voor de familiale opvolger op zoek naar persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze tweedaagse workshop leer je concreet hoe je jouw sterktes én zwaktes kan omvormen tot opportuniteiten binnen jouw familiebedrijf.

Ontdek samen met een groep van gelijkgestemde 'next generation' ondernemers waar je sterktes en verlangens liggen. Leer deze te vertalen naar de werkvloer en familie. De zaken waar je tegenop loopt worden bespreekbaar gemaakt, met ruimte voor ervaringsuitwisseling met de groep.

Foto

Thema’s:

  • Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling
  • Drang om te bewijzen, angst om te mislukken
  • Relatie met collega’s
  • Verschillende generaties en opvolging
  • Gevoeligheden van de verschillende stakeholders

Waarom je dit traject niet mag missen...

Aan de slag gaan als opvolger in het familiebedrijf als 'zoon of dochter van' is niet eenvoudig. Je legt van nature andere accenten dan je ouders en je werknemers zijn gevoelig voor verandering. Tijdens het traject van Nextgen Growth beginnen we bij de basis en dat ben jij zelf! Na het traject zal je sterker in je schoenen staan om in het bedrijf te werken tussen de andere werknemers en in de toekomst er eventueel een leidende rol op te nemen.

Doelgroep voor deze tweedaagse

Behoor jij tot de opvolgende generatie binnen het familiebedrijf? Twijfelend of je in het familiebedrijf wilt gaan werken? Of reeds actief in het familiebedrijf? Schrijf je dan zeker in! We laten max. 8 deelnemers toe om zo individueel mogelijk te werk te gaan.

"De persoonlijke begeleiding, gecombineerd met de feedback uit de groep en de uitwisseling van ervaringen tussen nextgen’ers, is erg waardevol. Je verplicht jezelf om na te denken over zaken die je anders gemakkelijk voor je uitschuift, maar die zeer belangrijk zijn voor de goede verstandhouding binnen de familie en de continuïteit van het bedrijf." Giovanni Marroccoli (Speed Color Schilderwerken Peppe)

Docent Evelien Torfs neemt je op sleeptouw

Evelien Torfs begeleidt teams en individuen bij vragen over samenwerken, communicatie, welbevinden op het werk en teamdynamieken. Evelien is de dochter van Wouter Torfs, Schoenen Torfs, en kent als geen ander de dynamieken die spelen binnen familie en bedrijf.

Meer weten over Evelien en Nextgen Growth? Klik dan hier.

Quote Evelien Torfs

 

Praktische info

De tweedaagse start op vrijdag 20 mei om 9u en eindigt op zaterdag 21 mei om 16u. Dit laat ons toe om in de diepte te werken. Overnachting wordt optioneel aangeboden in het Terhills hotel in Maasmechelen. In juni zie je de groep terug tijdens een avondsessie waar je terugkijkt op de leerpunten van de tweedaagse.

Banner

Contactpersonen

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Valerie Vanhelmont

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Terhills Hotel
Zetellaan 68
3630 Maasmechelen

Wanneer

Prijs

€550,00 Excl. BTW

Overnachting niet inbegrepen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?