Skip to main content
Map

MS Teams: meer dan alleen een videocall

  • Online

Werken op afstand vormt almaar meer de regel dan de uitzondering. Ook vanop afstand blijft een goed contact met collega's en klanten essentieel. En dat kan dankzij MS Teams. Ontdek op 2 maart 2021 tijdens onze onlineopleiding de mogelijkheden van die veelzijdige applicatie. Leer hoe je met MS Teams gemakkelijk, vlot en efficiënt digitaal communiceert en samenwerkt.  

Microsoft Teams is als onderdeel van het nieuwe Microsoft 365-pakket aan een wereldwijde opmars bezig. En dat is niet verwonderlijk. Want MS Teams is veel meer dan een applicatie om te videobellen.

Dankzij MS Teams werk je efficiënt en gemakkelijk op afstand met je collega's samen. Je combineert de applicatie moeiteloos met andere MS-programma's zoals Word, PowerPoint of Excel, met MS-apps zoals Planner en Forms, én met andere apps zoals Google Drive, Zoom, WebEx en Trello. Zo krijg je een complete tool om doelgericht te communiceren en optimaal digitaal samen te werken.

Programma

In deze sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • de plaats van Teams binnen Office 365
  • OneDrive instellen
  • de Teams-functies
  • channels en tabbladen
  • het gebruik van de chat- en videofuncties
  • gemeenschappelijke documenten opslaan en ordenen
  • informatie van andere bronnen integreren in Teams
  • Teams gebruiken met andere Office-toepassingen
Doelgroep

Deze opleiding is gericht op iedereen die een Microsoft 365-licentie met toegang tot Teams heeft en die de mogelijkheden van die veelzijdige tool wil ontdekken om zo vlot en efficiënt digitaal samen te werken en te communiceren.   

Docent

Joachim Gregoor, Prezibelle

Joachim Gregoor richtte in 2009 Prezibelle op. Hij is aangewezen als officieel Moovly trainer en heeft reeds vele jaren ervaring als Prezi en Canva trainer in Vlaanderen. Sinds enkele jaren geeft hij ook trainingen rond Microsoft 365 programma’s zoals Onenote, Teams, Automation, Outlook, Powerpoint,…

Prezibelle voorziet dan ook trainingen op verschillende niveaus van zowel Microsoft , Canva, Prezi als Moovly. Tevens is Joachim E-Learning Developer/Researcher aan de Hogeschool PXL.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 165,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.