Skip to main content

Wat

Het netwerk Milieu & Veiligheid verruimt uw kennisnetwerk en biedt een meerwaarde voor elke milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke. Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op vlak van toepassingen en implementatie van milieuwetgeving, veiligheidsnormen, … De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Agenda 2022

 

Datum Locatie Uur Thema

8 februari 2022

Voka - KvK Limburg

16u00 - 18u00

Blue Deal en haar implicaties voor Vlaamse/Limburgse bedrijven

26 april 2022

Voka - KvK Limburg

16u00 - 18u00

Afval en gescheiden inzameling afvalstoffen (stand van zaken)

6 juli 2022

Voka - KvK Limburg

16u00 - 18u00 Updates omtrent de milieuwetgeving

Wie

Elk lid dient in de dagelijkse praktijk binnen het bedrijf werkzaam te zijn als milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke. Consultants inzake milieu en veiligheid kunnen geen deel uitmaken van dit netwerk.

Lidmaatschap van het netwerk Milieu & Veiligheid is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en minstens 50 werknemers telt.

Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Yoeri Vissers (Datwyler Pharma Packaging Belgium). Verder bestaat de stuurgroep uit Ludo Vandoninck (Group Machiels) en Jan Maas (Visko Teepak).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 335,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Jacques Decocq

Adviseur duurzaam ondernemen

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo