Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Milieu & Veiligheid

Wat

Het netwerk Milieu & Veiligheid verruimt uw kennisnetwerk en biedt een meerwaarde voor elke milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke. Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op vlak van toepassingen en implementatie van milieuwetgeving, veiligheidsnormen, … De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Agenda 2020-2021
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 29/09/2020 Voka - KvK Limburg, Hasselt 16u00 - 18u00  
Dinsdag 17/11/2020 Voka - KvK Limburg, Hasselt 16u00 - 18u00  
Dinsdag 26/01/2021 Voka - KvK Limburg, Hasselt 16u00 - 18u00  

Wie

Elk lid dient in de dagelijkse praktijk binnen het bedrijf werkzaam te zijn als milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke. Consultants inzake milieu en veiligheid kunnen geen deel uitmaken van dit netwerk.

Lidmaatschap van het netwerk Milieu & Veiligheid is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en minstens 50 werknemers telt.

Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Yoeri Vissers (Datwyler Pharma Packaging Belgium). Verder bestaat de stuurgroep uit Ludo Vandoninck (Group Machiels) en Jan Maas (Visko Teepak).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 330,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk zes keer samenkomen.

 

2

Contactpersoon

Joël Clijsters

Adviseur Duurzaam Ondernemen

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo