Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Milieu & Veiligheid

Milieu & veiligheid

Wat

Het netwerk Milieu & Veiligheid verruimt uw kennisnetwerk en biedt een meerwaarde voor elke milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke. Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op vlak van toepassingen en implementatie van milieuwetgeving, veiligheidsnormen, … De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Agenda 2019-2020:

  • Sessie 1: Dinsdag 08/10/2019
  • Sessie 2: Dinsdag 19/11/2019
  • Sessie 3: TBC
  • Sessie 4: TBC
  • Sessie 5: TBC
  •  

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Milieu & Veiligheid is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en minstens 50 werknemers telt. Elk lid dient in de dagelijkse praktijk binnen het bedrijf werkzaam te zijn als milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke.

Consultants inzake milieu en veiligheid kunnen geen deel uitmaken van dit netwerk.

Stuurgroep

Voorzitter van dit netwerk is Yoeri Vissers (Datwyler Pharma Packaging Belgium). Verder bestaat de stuurgroep uit Ludo Vandoninck (Group Machiels) en Jan Maas (Visko Teepak).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 296,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk zes keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk Milieu & Veiligheid is Senne Poelmans:
E-mail: senne.poelmans@voka.be
Tel.: 011 56 02 23

2

Contactpersoon

Senne Poelmans

Adviseur belangenbehartiging

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo