Skip to main content
Map

Actie van de maand 

Op deze pagina kom je alles te weten over de exclusieve, tijdelijke acties waarop jij als ondernemer kan intekenen. Dit is de uitgelezen kans om jouw onderneming extra in de spotlight te zetten en tegelijkertijd ook te linken aan onze events en activiteiten.

Ontdek de verschillende edities en hun thema's hier!

Editie april

Milieu, energie en duurzaamheid

Milieu, energie en duurzaamheid zijn drie onderwerpen die een enorme invloed hebben op de hedendaagse ondernemerswereld. Elke ondernemer werd er al wel eens door uitgedaagd of kwam er alleszins mee in contact. Vandaar dat we er in de april editie van Bedrijvig Limburg een heel dossier aan wijden. 

Upnorth 

Upnorth is het tweede thema dat terug te vinden zal zijn in de april editie van het magazine Bedrijvig Limburg. In dit thema zetten we allerlei Noord-Limburgse ondernemingen in de kijker. Op deze manier leren tal van andere Limburgse ondernemingen de Noord-Limburgse bedrijven en hun producten of diensten kennen. 
 

Editie mei

Bouwen, verbouwen en industriebouw 

Veel ondernemers willen op een bepaald moment beginnen aan verbouwingen in hun bedrijf. Maar dan blijkt dat ze niet op de hoogte zijn van alle mogelijkheden. Hetzelfde probleem doet zich voor bij de aanbesteding van een nieuwbouw of industriebouw. Daarom lichten wij in onze mei editie van Bedrijvig Limburg met plezier de opportuniteiten en oplossingen toe van (ver)bouwen bij ondernemingen.
 

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022

In juni brengen we het Jaarverslag 2022 uit. Dit is een jaarmagazine, dat een jaar lang gelezen wordt door allerlei Limburgse ondernemers. We geven er een overzicht in weer met de kerncijfers van het afgelopen jaar en blikken terug op de activiteiten die werden georganiseerd voor Limburgse ondernemers.  Ook dit jaar geven we een selecte groep adverteerders een exclusieve kans om een advertentie of publireportage te plaatsen in het Jaarverslag. Zo treedt jouw bedrijf op de voorgrond in andere bedrijven en geef je de visibiliteit van je onderneming een boost. 

Editie juli

Jarige Bedrijven

Wil je jouw jarig bedrijf extra in de kijker zetten en je bedrijf toonbaar maken aan 5.000 andere ondernemers in Limburg? Schrijf je dan nu in voor onze actie Jarige Bedrijven. Want met een breed bereik binnen onze bedrijvige provincie is ons maandblad ‘Bedrijvig Limburg’ de uitgelezen kans om jouw exposure te vergroten. Van professionele foto’s, een inhoudelijk sterk artikel tot online en offline awareness op onze Voka Limburg kanalen. 

1 pagina: € 2.860*
Dubbele pagina: €4.200* i.p.v. €5.250*
*Alle prijzen zijn exclusief BTW 

 

Editie september

Transport & logistiek

Vernieuwend omgaan met logistiek en transport is tegenwoordig een must voor elke onderneming. Vandaar dat in september het Bedrijvig Limburg magazine in teken zal staan van transport en logistiek. We spelen in deze editie in op de wijzigingen in de transportindustrie en lichten de belangrijkste trends hierin toe. 

Editie oktober

Evenementen

Je denkt misschien "wat heb ik aan het organiseren van een event als ondernemer". Maar het heeft een grotere meerwaarde dan de meesten onder jullie denken. Een event kan jouw bedrijf namelijk helpen de relatie met je doelgroep te versterken of nieuwe, potentiële klanten aan te trekken. Vandaar dat we in de oktober editie van Bedrijvig Limburg de belangrijkste tips en tricks omtrent het organiseren van een event op een rijtje zetten. 

Editie november

Innovatie 

Wie spreekt over ondernemen heeft het over innoveren, het zijn twee items die hand in hand gaan. Maar het proces van innoveren is allesbehalve makkelijk, het vraagt tijd en kennis. Daarom bespreken we in deze editie van Bedrijvig Limburg hoe jij het best kan innoveren op een creatieve manier. 

 

Editie december

Vastgoed 

Aangezien vastgoed een belangrijk onderwerp is in de ondernemerswereld, wijden we er graag een themadossier aan in de december editie van ons magazine Bedrijvig Limburg. Hierin zetten we de Dag van Vastgoed in de spotlight en reiken we de vastgoedaward uit aan de innovatiefste vastgoedontwikkeling in Limburg. 
 

Ik wil mijn expertise toelichten of adverteren:

Wil jij jouw expertise toelichten of adverteren in het magazine van bedrijvig Limburg? Neem dan contact op met onze collega Kristien Put, haar contactgegevens kan je onderaan terugvinden.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg