Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk MarCom

MarCom

 

marketing

Wat

Het Netwerk MarCom is een professioneel kennisnetwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke marketing- en/of communicatieverantwoordelijke. De uitwisseling van marketing- en/of communicatiekennis en –ervaring in een informele sfeer staat steeds centraal. Dankzij de interactieve sessies die ondersteund worden door casestudies leert u zaken vanuit verschillende ooghoeken te bekijken en op alternatieve manieren te benaderen. U leert bovendien enkel zaken bij waar u écht iets aan hebt. 

Agenda 2019-2020:

 • Sessie 1: Woensdag 25/09/2019: Startevent netwerken (Thor Central Genk)
   
 • Sessie 2: Donderdag 17/10/2019 18u: Speeddate & marketing automation
  Locatie: Jaga te Diepenbeek.
  Voor onze eerste inhoudelijke sessie hebben we Bart De Waele van Wijs uitgenodigd.  Hij geeft ons inzicht in de verschillende tools van marketing automation. Erna is het aan ons allen om de koppen bij elkaar te steken en onze ervaringen met elkaar te delen.
   
 • Sessie 3: Donderdag 21/11/2019 9u: Interne communicatie, welke tools?
  Locatie: bedrijvennetwerkdagen, Expo Hasselt.
   
 • Sessie 4: Dinsdag 11/02/2020 9u: Employer branding
  Locatie: Itzu Genk.
  Kirsten Van de Werf van Tectum Group zal samen met haar collega en talent coach Lorena een interactieve sessie geven waarbij concrete voorbeelden van interne en externe communicatie rond employer branding worden toegelicht.
   
 • Sessie 5: Donderdag 19/03/2020 9u: Marketing- en communicatietrends die je niet mag missen + nieuwe technologieën in marcom: waar beheer je data? Ervaringsuitwisseling
  Locatie: Voka – KvK Limburg
   
 • Sessie 6: Donderdag 14/05/2020 18u: Case van 1 van de leden: Peter Maris van Ethias vertelt hun verhaal over brand activation
  Locatie: Ethias Hasselt.
   

Wie

Het netwerk MarCom bestaat uit leden die voor 100% verantwoordelijk zijn voor de marketing en/of communicatie in hun bedrijf en bovendien lid zijn van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Onze leden nemen deel aan het netwerk om informatie te vergaren, ervaringen uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden. Hun deelname is geenszins vanuit een commerciële insteek. Dit lidmaatschap veronderstelt een wederzijds engagement: onze leden zijn bereid actief en in alle openheid hun ervaringen en kennis te delen met de andere leden. Zij behandelen de besproken informatie met de nodige discretie en vertrouwelijkheid.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk MarCom is Kristien Moelans (Itzu). Andere leden van de stuurgroep zijn Renate Nelis (Het Poetsbureau), Anneleen Jacobs (Jaga), Herve Van de Weyer (Hogeschool PXL) en Miet Driesen (Sint-Trudo Ziekenhuis).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 296,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk zes keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk MarCom is Kristien Put:
E-mail: kristien.put@voka.be
Tel.: 011 56 02 63

2

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo