Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk MarCom

Via het netwerk houden we onze kennis over relevante trends up-to-date in deze razendsnel veranderende sector.

Kristien Moelans (Itzu)

Wat

Het Netwerk MarCom is een professioneel kennisnetwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke marketing- en/of communicatieverantwoordelijke. De uitwisseling van marketing- en/of communicatiekennis en –ervaring in een informele sfeer staat steeds centraal. Dankzij de interactieve sessies die ondersteund worden door casestudies leert u zaken vanuit verschillende ooghoeken te bekijken en op alternatieve manieren te benaderen. U leert bovendien enkel zaken bij waar u écht iets aan hebt. 
 

 

Datum Locatie Uur Thema
Donderdag 17/10/12019 Jaga, Diepenbeek 18u00 Speeddate & marketing automation
Donderdag 21/11/2019 Bedrijvennetwerkdagen, Expo Hasselt 09u00 Interne communicatie, welke tools?
Dinsdag 11/02/2020 Itzu, Genk 09u00 Employer branding
Donderdag 19/03/2020 UITGESTELD Voka - KvK Limburg, Hasselt 09u00 Marketing- en communicatietrends
Donderdag 14/05/2020 Ethias, Hasselt 08u00 Case van 1 van de leden: Peter Maris van Ethias

Wie

Het netwerk MarCom bestaat uit leden die voor 100% verantwoordelijk zijn voor de marketing en/of communicatie in hun bedrijf en bovendien lid zijn van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Onze leden nemen deel aan het netwerk om informatie te vergaren, ervaringen uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden. Hun deelname is geenszins vanuit een commerciële insteek. Dit lidmaatschap veronderstelt een wederzijds engagement: onze leden zijn bereid actief en in alle openheid hun ervaringen en kennis te delen met de andere leden. Zij behandelen de besproken informatie met de nodige discretie en vertrouwelijkheid.

Het lidmaatschap van het netwerk MarCom is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - KvK Limburg.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk MarCom is Kristien Moelans (Itzu). Andere leden van de stuurgroep zijn Renate Nelis (Het Poetsbureau), Anneleen Jacobs (Jaga), Herve Van de Weyer (Hogeschool PXL) en Miet Driesen (Sint-Trudo Ziekenhuis).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 296,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

 

2

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo