Skip to main content
Voka Community -

Netwerken Limburg

Via het netwerk houden we onze kennis over relevante trends up-to-date in deze razendsnel veranderende sector.

Kristien Moelans (Itzu)

Wat

Het Netwerk MarCom is een professioneel kennisnetwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke marketing- en/of communicatieverantwoordelijke. De uitwisseling van marketing- en/of communicatiekennis en –ervaring in een informele sfeer staat steeds centraal. Dankzij de interactieve sessies die ondersteund worden door casestudies leert u zaken vanuit verschillende ooghoeken te bekijken en op alternatieve manieren te benaderen. U leert bovendien enkel zaken bij waar u écht iets aan hebt. 
 

Agenda 2020-2021

 

Datum Locatie Uur Thema
Donderdag 01/10/2020 PXL Congress, Hasselt 18u00 Tom Van den Bergh over zijn boek 'Beyond brands' - merken zien, trends lezen
Dinsdag 08/12/2020 Online 09u00 - 11u00 Digitale transformatie
Donderdag 18/02/2021

Hybride

18u00 Workshop "The art of growing en de rol van MarCom
Dinsdag 20/04/2021 Voka - KvK Limburg, Hasselt 18u00 De formule tot succes & een andere aanpak van MarCom
Donderdag 06/05/2021 TBC 09u00 - 11u00 Ervaringsuitwisseling onderling

Wie

Het netwerk MarCom bestaat uit leden die voor 100% verantwoordelijk zijn voor de marketing en/of communicatie in hun bedrijf en bovendien lid zijn van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Onze leden nemen deel aan het netwerk om informatie te vergaren, ervaringen uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden. Hun deelname is geenszins vanuit een commerciële insteek. Dit lidmaatschap veronderstelt een wederzijds engagement: onze leden zijn bereid actief en in alle openheid hun ervaringen en kennis te delen met de andere leden. Zij behandelen de besproken informatie met de nodige discretie en vertrouwelijkheid.

Het lidmaatschap van het netwerk MarCom is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - KvK Limburg.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk MarCom is Herve Van de Weyer (Hogeschool PXL). Andere leden van de stuurgroep zijn Renate Nelis (Het Poetsbureau), Anneleen Jacobs (Jaga), Kristien Moelans (Itzu) en Miet Driesen (Sint-Trudo Ziekenhuis).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 335,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

 

2

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo