Skip to main content

Via het netwerk houden we onze kennis over relevante trends up-to-date in deze razendsnel veranderende sector.

Kristien Moelans (Itzu)

Wat

Het Netwerk MarCom is een professioneel kennisnetwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke marketing- en/of communicatieverantwoordelijke. De uitwisseling van marketing- en/of communicatiekennis en –ervaring in een informele sfeer staat steeds centraal. Dankzij de interactieve sessies die ondersteund worden door casestudies leert u zaken vanuit verschillende ooghoeken te bekijken en op alternatieve manieren te benaderen. U leert bovendien enkel zaken bij waar u écht iets aan hebt. 


 

Agenda 2021-2022

 

Datum Locatie Uur Thema
26/10/2021 KRC Genk 18u00 Davy Vanhaen over MarCom-plannen 2025
09/11/2021 JAGA 08u30 Jente Joris (RCA) over meten is weten
10/03/2022

Corda Conference

08u30

Herve Vandeweyer (PXL): de tien marketing en communicatieboeken van 2021 voor u gelezen en samengevat in 60 minuten

17/05/2022 Parc 51 18u00 Wil Michels over zijn handboek voor communicatie & boek Fanstrategie
09/06/2022 Nelissen Steenfabrieken 18u00

Roberta Melis (Nelissen Steenfabrieken) over de persprijs en MarCom-plannen

Wie

Het netwerk MarCom bestaat uit leden die voor 100% verantwoordelijk zijn voor de marketing en/of communicatie in hun bedrijf en bovendien lid zijn van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Onze leden nemen deel aan het netwerk om informatie te vergaren, ervaringen uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden. Hun deelname is geenszins vanuit een commerciële insteek. Dit lidmaatschap veronderstelt een wederzijds engagement: onze leden zijn bereid actief en in alle openheid hun ervaringen en kennis te delen met de andere leden. Zij behandelen de besproken informatie met de nodige discretie en vertrouwelijkheid.

Het lidmaatschap van het netwerk MarCom is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - KvK Limburg.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk MarCom is Herve Van de Weyer (Hogeschool PXL). Andere leden van de stuurgroep zijn Renate Nelis (Het Poetsbureau), Anneleen Jacobs (Jaga), Kristien Moelans (Itzu) en Miet Driesen (Sint-Trudo Ziekenhuis).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 335,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!