Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Management Assistants

Het netwerk Management Assistants is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt voor elke management assistant.

Het vormt een belangrijk platform voor iedereen die zich professioneel wil verbeteren binnen dit vakgebied. De besproken onderwerpen worden zowel bepaald door de stuurgroep als door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Een bron van kennis, ervaringsuitwisseling, inspiratie en leermomenten. De ideale combinatie om te blijven groeien in onze job.

Debbie Mucke (Facil)
Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Management Assistants is Debbie Mucke (Facil). De stuurgroep bestaat uit Carnita Ruiz (Group Machiels), Sarah Hoedemakers (Bose Belgium) en Sofie Ceuppens (Sint-Franciscusziekenhuis).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 675,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk 5 keer samenkomen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

U dient werkzaam te zijn als management assistant/directiesecretaresse in een bedrijf dat lid is van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. U mag geen externe consultancy verlenen binnen dit vakgebied.

Lidmaatschap van het netwerk is persoonlijk.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Annouk Simons

Directie-assistente