Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Management Assistants

Wat

Het netwerk Management Assistants is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt voor elke management assistant. Het vormt een belangrijk platform voor iedereen die zich professioneel wil verbeteren binnen dit vakgebied. De besproken onderwerpen worden zowel bepaald door de stuurgroep als door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Een bron van kennis, ervaringsuitwisseling, inspiratie en leermomenten. De ideale combinatie om te blijven groeien in onze job.

Debbie Mucke (Facil)
Agenda 2019-2020

 

Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 15/10/2019 Martin's Rentmeesterij 19u00 Happy@Work
Dinsdag 26/11/2019 Voka – KvK Limburg, Hasselt 19u00 Soft Skills
Dinsdag 18/02/2020 Carglass European Distribution Center 19u00 Bedrijfsbezoek
Dinsdag 26/05/2020 TBC TBC TBC

Wie

U dient werkzaam te zijn als management assistant/directiesecretaresse in een bedrijf dat lid is van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. U mag geen externe consultancy verlenen binnen dit vakgebied.

Lidmaatschap van het netwerk is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Management Assistants is Katia Neven (SKF). De stuurgroep bestaat uit Karolien Achten (A&B Accountants), Debbie Mucke (Facil), Carnita Ruiz (Group Machiels) en Tina Vanstraelen (BestBuro).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 330,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk 5 keer samenkomen.

 

2

Contactpersoon

Christel Linsen

Directie assistente

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo