Skip to main content

Lerende netwerken

Exclusief voor ondernemers 

Ondernemen is groeien en dat doen we samen! Ben jij een startende ondernemer, een (snelle) groeier of ervaren rot in het vak? Samen met experten bieden wij jou kennis, expertise, ervaringsuitwisseling, maar vooral potentieel om het beste uit jouw onderneming te halen. Ontdek ons aanbod volgens thema en til jezelf alsook jouw onderneming naar een hoger niveau.

Bryo Student stand up 

Denk jij er ooit aan om ondernemer te worden? Of heb je al een StartUp maar wil je alles eens onder een kritische loep leggen en jouw business model versterken? Dan is Bryo Student StandUp wel iets voor jou.

Meer info

Bryo Stand up 

Bryo Standup is voor prestarters met véél goesting om te ondernemen, maar nog geen concrete onderneming of businessplan. 

Meer info

Bryo Start up

Bryo Startup is voor ondernemers die reeds gestart zijn en startups met groeipotentieel.

Meer info

Bryo Scale up

Bryo Scaleup is voor ondernemers met een marktklaar product, een bewezen businessmodel en bovendien schaalbaar.

Meer info

Nieuwe Energie voor Ondernemers 

Zoek je een klankbord van gelijkgestemden? Wil je leren van andere ondernemers maar ook jouw ervaringen delen? Of werken aan uitdagingen die vandaag voor jou belangrijk zijn? Dan is NEO zeker iets voor jou. Want met een groep gelijkgestemden ontvang je constructieve feedback, wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar op korte -en lange termijn.

Meer info

CEO Forum

Als externe CEO in een familiebedrijf ben jij als een koorddanser. Je balanceert constant tussen het bedrijf en de familie. Dat brengt specifieke uitdagingen, maar ook opportuniteiten met zich mee. In dit traject van zes sessies kom je in contact met gelijkgestemde externe CEO's.

Meer info

Plato 

Omdat groeien een constant proces van verandering is, kan je best wat ondersteuning gebruiken. Die ondersteuning en begeleiding vind je bij Plato. Plato is gebaseerd op drie pijlers: kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking onder gelijkgestemden.

Meer info

Raad van Advies 

Een Raad van Advies verleent advies omtrent de bedrijfsvoering van een onderneming. Er wordt gedebatteerd over allerhande vraagstukken die zowel juridisch, financieel, internationaal, tactisch of strategisch van aard kunnen zijn. Je kan dus stellen dat de Raad van Advies een kritisch klankbord is voor het managementteam en een denktank voor optimale wisselwerking.

Meer info

Investor Readiness

Extern kapitaal kan jouw onderneming de financiële boost geven om verder te groeien, maar hoe zet je de eerste stappen in de voor jou onbekende wereld van financiering? Dit traject is jouw gids in de zoektocht naar kapitaal. Breng je investeringsbehoeftes in kaart en werk aan jouw financieringsplan.

Meer info

Accelero 

Als ondernemer moet je inzetten op groei om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. In praktijk blijkt dit niet altijd evident te zijn en net daarom begeleiden we jou van A tot Z in dit groeiproces. We lanceerden het jaartraject 'Accelero', een exclusieve benadering die ingaat op de huidige uitdagingen en evenwichtige groeiambities van 10 niet-concurrentiële ondernemingen uit verschillende sectoren.

Meer info

Real leaders

Als leider van een organisatie kom je vaak voor uitdagingen te staan. Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma willen wij daarom bijdragen aan jouw ontwikkeling als authentieke en impactvolle bedrijfsleider. Daarnaast kom je in een groep van leiders terecht, waarin je elkaar kan ondersteunen in uitdagingen.

Meer info

MBA Highlights

Altijd al gedroomd van een MBA? Klaar voor een carrièreboost? Wij organiseren i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management: MBA Highlights.

Meer info

Transitio

Elke bedrijfsleider denkt vroeg of laat na over de toekomst van zijn/haar bedrijf. Een overname binnen de familie of buiten het bedrijf? Wat met de kwalitatieve continuïteit? Samen bereiden we jou en je bedrijf hierop voor.

Meer info

Familiecharter

Goede afspraken maken goede vrienden. Maak als familiebedrijf samen met experten je overeenkomsten helder én hard aan de hand van een familiecharter.

Meer info

Familieraad

Als familiale ondernemer wil je de toekomst en de continuïteit van het familiebedrijf te allen tijden veiligstellen. Ontdek bij familieraad hoe je hier optimaal op inzet/

Meer info

Het blijft in de familie 

Schuif mee aan tafel met een aantal toonaangevende familiebedrijven. Gedurende een jaar brengen we de verschillende generaties van het bedrijf bij elkaar in een uniek en intiem kader waarin je je laat inspireren door échte (ondernemers)verhalen.

Meer info

lerende netwerken voka limburg

 

 

 

 Als bedrijfsleider (eigenaar-ondernemer of CEO) kom je in deze netwerken in contact met gelijkgezinden voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling. In deze groepen staat vertrouwelijkheid en engagement van de deelnemers centraal. Neem een kijkje via onderstaande button om te weten welk netwerk het beste past bij jouw noden! 

Meer info