Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Verbindend aanbod

We begrijpen dat succesvolle bedrijfsleiders en professionals niet alleen staan, maar gedijen in een netwerk van gelijkgestemden. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan netwerkmogelijkheden, zodat jij jouw netwerk een boost kan geven.

Bedrijfsleidersnetwerken

Als bedrijfsleider (eigenaar-ondernemer of CEO) kom je in deze netwerken in contact met gelijkgezinden voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling. In deze groepen staat vertrouwelijkheid en engagement van de deelnemers centraal. Neem een kijkje bij de verschillende opties om te weten welk netwerk het beste past bij jouw noden!

Meer info

In ons netwerk gaat het om inhoud, het delen van ervaringen en elkaar blijven uitdagen

Kristof Onckelinx, VOS Technics | Netwerk KMO-Bedrijfsleiders

Themanetwerken

Zoals de naam het zegt, brengt een themanetwerk bedrijfsleiders, kaderleden, experts, kennisinstellingen, overheden, … samen rond een bepaald thema. Heb je interesse of ben je professioneel bezig rond een van de thema’s hieronder beschreven? Scroll dan eens door onze lijst van themanetwerken! 

Meer info

Belevingsnetwerken

Binnen de belevingsnetwerken, kom je door een gemeenschappelijke hobby, interesse of persoonlijk kenmerk in contact met mensen die je anders misschien nooit ontmoet had! Deze informelere manier van netwerken komt als het ware vanzelf en is zeer toegankelijk. Kijk rustig naar onderstaande opties, om te kijken of een van deze iets voor jou is.

Meer info

Contactpersonen

An-Sofie De Gruyter

Coördinator netwerken

Silke Franssen

Coördinator netwerken