Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Dienstverlening op maat

Naast een breed lerend aanbod exclusief voor ondernemers alsook voor managers en experts, zetten wij ook in op dienstverlening op maat. Ontdek hoe ver jij al staat op vlak van: digitale ontwikkeling, duurzaam HR-beleid, corporate governance. 

Ontdek hoe ver jij al staat op vlak van...

Vul de Digitale Quick Scan in en ontvang concrete tips om de digitale competitiviteit van jouw bedrijf te versterken.

Digitale Quick scan

Vul de Welt scan in en ontvang een rapport met interessante inzichten waarmee je praktische verder aan de slag kan.

Welt scan

Vul de Governance scan in en kom te weten welke stappen jij kan zetten om je bedrijf verder te professionaliseren en het governance-kader van jouw bedrijf verder uit te werken.

Governance scan

Vul de DigitSME scan in en kom te weten wat jouw status quo is op het gebied van ‘digitale marketing’ en ‘internationalisering’. Nadien begeleiden wij je in het beschaven van jouw kennis.

DigitSME scan

In een dynamische markt is voortdurende groei en aanpassing essentieel. Daarom biedt Voka - Kamer van Koophandel Limburg met de Kameracademie een topklasse opleidingsaanbod aan. Maar wat als ons standaardaanbod niet precies biedt wat je zoekt of je wilt veel deelnemers tegelijk opleiden? Hier komen onze incompany-opleidingen in beeld. Er is geen beperking op de grootte van de onderneming. 

Wat houdt incompany-opleiding precies in? 

Een incompany-opleiding door Voka - kvK Limburg op basis van de behoeften en context van jouw medewerkers en onderneming. Elke opleiding is dus weer anders aangezien elke onderneming een eigen identiteit heeft. In samenspraak met de gekozen kwalitatieve docent zorgen wij dat de opleiding volledig à la carte is en in functie van de aard van jouw onderneming. Elke incompany-opleiding weerspiegelt dus de specifieke noden van jouw medewerkers. Of je nu hulp nodig hebt bij het lanceren van nieuwe projecten, het uitstippelen van strategieën, of het ontplooien van talenten, onze incompany-opleidingen zijn de sleutel tot jouw succes.

Meer info